Sjamanistisch Festival

Effectief behandelen van Lyme


Loop jij al langer rond met burn-out, concentratieverlies, vermoeidheid, spier- en gewrichtspijn, darmklachten, stijfheid, hoofdpijn, hartklachten, brainfog, neurologische klachten, slaapproblemen…. En wordt je van het kastje naar de muur gestuurd? Niet serieus genomen?
Merk je als therapeut dat je cliënt elke keer weer een ander bacterie, parasiet, virus of schimmel heeft? Probeer je een detox-programma en worden de klachten eigenlijk erger? Wordt je moedeloos van die cliënten die therapieresistent lijken te zijn?

Wat als zij (toch) de ziekte van Lyme hebben?
Wat als dit toch het geval is, ondanks dat het bloedonderzoek, bio-resonantie of bio-tensor aangeeft dat er geen Lyme in het spel is?

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ziekte is een signaal van onze ziel en wil ons iets duidelijk maken. Zelf heb ik in 2013 Lyme gehad. Voor mij was dat een echte wakkermaker om bewust andere keuzes in mijn leven te maken.
Omdat de ziekte van Lyme mij letterlijk plat legde, kon ik niet anders dan via mijn medische helderziendheid waarnemen wat die Lyme nou was en hoe de Lyme Borrelia bacterie, die een spirocheet is, zich gedraagt.
Het was anders dan wat de meeste hierover denken.
Voor mij en vele anderen hebben de ziekte niet alleen overwonnen maar ook zichzelf.
Je kunt Lyme als je meester zien die je spiritueel verder wakker maakt. Je bewust losmaakt van het collectief en Lyme tot een zegen kan ombuigen.

Zou je hier meer over willen weten?
Er is zoveel te vertellen en dat doe ik in de 4-daagse training - op Hbo-niveau - voor iedereen die open staat zijn visie te veranderen als het gaat over de ziekte van LYME.

Kom. Laat je verassen, want deze 4-daagse zal je medisch en spiritueel inspireren.

Data: 31 januari en 1, 14, 15 februari

Prijs: €425,- excl. lunch, thee/koffie

Website: www.claritasessentiae.nl

Link naar inschrijven/betalen
Touch of Divinity, Tantradagen