Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

Nieuws

8-handenmassage voor vrouwen

19 september 2019
Al een aantal jaar geef ik met mijn partner Hans van der Hel een 8-handenmassage voor mannen en vrouwen. Vanuit daaruit introduceer ik een 8-handen-massage voor vrouwen.
Lees meer

Playful Abundance Tantra workshop

21 september 2019
In onze workshops gaan we aan de slag vanuit dat gegeven: met adem, meditatie, ontmoeting en meer, om jezelf helemaal te leren voelen en te bevrijden van alles wat je tegenhoudt.
Lees meer

Vipassana Basis Cursus

25 september 2019
De introductiecursus Vipassana meditatie van 10 woensdagavonden geeft je de beginselen van deze Boeddhistische meditatievorm die meer dan 2500 jaar geleden is ontstaan.
Lees meer

Beachparty 'JOY 2019'

27 september 2019
Op de valreep van de zomer komt er dan toch weer een beachparty van Saryo (PURE DANCE, 5RITMES) en Centrum Djoj en we maken er weer een spetterend feest van.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

27 september 2019
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
Lees meer

Reis naar de rijkdom in je Zelf

27 september 2019
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

28 september 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

8-handenmassage

28 september 2019
In dit maandelijks terugkerende evenement staan ontmoeting en massage centraal. In vrijheid ont-moeten en vol overgave aanraken en aangeraakt worden.
Lees meer
Single Avonden - Slow Dating