Reading & Healing

Heel Jezelf


Energetische Healingen zijn de oudste healingvorm die de mensheid kent. Dit is ontstaan toen de mensheid ontstond door de sjamanen. Energetische healingen vinden plaats op ieder niveau, zowel fysiek, mentaal, gevoel en emotioneel, als spiritueel.

Ieder mens heeft af en toe een blokkade. Soms door stress, soms door traumatische ervaringen van het leven zelf. Deze blokkades zorgen ervoor dat onze levensenergie niet goed kan doorstromen. Hierdoor voelen we ons vaak moe, energieloos, koud, en niet optimaal.
We kunnen leren om bewuster met onszelf om te gaan en hierdoor bijtijds te ontdekken waar we behoefte aan hebben, en onszelf dit ook te geven.

In deze cursus van 7 dinsdagavonden gaan we ervaren hoe we meer bewust worden van onszelf.
Hoe we ons lichaam, gevoel en ratio kunnen zien op een andere manier. Hoe we onze levensenergie weer goed door ons lichaam kunnen laten stromen.

We gaan werken met verschillende healing technieken, de basis waar ik mee werk is sjamanisme dit is de oudste healingvorm die de mensheid kent.

Ik ben ook aanwezig op de Open Dag van Centrum Djoj op 7 januari en op een AAU van februari, met een workshop over deze nieuwe cursus. Wees welkom om te ervaren wie ik ben en wat je van de cursus kunt verwachten.

Data: 6+13+20+27 mrt en 3 apr (zie verder agenda)

Prijs:
€ 245,- voor 7 dinsdagavonden inclusief koffie en thee

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk. Beleef je lijf festival 24 maart
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Beleef je lijf festival 24 maart Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem 5 ritmes dansreis Stargate workshops Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Change - Live Your Dream Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018