Kidsstatic

Hoe Realiseer Ik Mijn Dromen…


Een workshop gebaseerd op de duizend jaar oude wijsheden van de Tolteken: dit is een van de beste manieren om je leven richting en vorm te geven!

Heb je ooit gedroomd over hoe je ideale leven er uit zou zien (voor jezelf én in relatie tot anderen en het grotere geheel)? Stel je voor, dat je een droom in je onderbewuste kon planten en dat je die droom echt waarheid kan laten worden? Zou dat niet geweldig zijn…?

De oude Tolteken en Maya-culturen in het huidige Mexico gingen ervan uit dat je alles eerst droomt (bewust en onbewust), voordat je het in je dagelijks leven realiseert. Deze dromen vormen onderdeel van je onderbewustzijn, en bepalen in feite elke dag van je leven, of je wilt of niet.

Hoe Realiseer Ik Mijn Dromen… is een workshop, waarin we werken met onze bewuste en onbewuste dromen. Je leert hoe we toegang kunnen krijgen tot je onderbewustzijn via ademhalingstechnieken en technieken met je ogen. Je leert hoe je nachtdromen, die niet behulpzaam zijn bij wat je echt wilt realiseren, kunnen vernietigen en hoe je nieuwe, bewuste dromen vanuit je hart in je onderbewuste kunnen planten.

Deze droom plant methodieken werden in het verleden vooral gebruikt door leden van de heersende klasse (priesters, krijgers etc.) onder de Mayas en Tolteken, om hun bevoorrechte positie te creeren en handhaven. Ze worden tegenwordig vrij zelden onderwezen, met uitzondering van door mijn Mexicaanse leermeester Sergio Magana.

Na afloop van de workshop zal Jacques je een opname verschaffen, zodat je ook na de workshop je dromen kunt blijven planten!

Deze workshop is een geweldig middel om je leven in 2019 vorm te geven, en je te helpen je diepste dromen te realizeren!

Datum: zaterdag 8 juni

Prijs: €39,95 incl koffie/theeBoeddha Festival 9 febr