Kerstbiodanza

Nieuws

White Night | 5 Ritmes ceremony

20 december 2019
Dresscode is wit. We verwelkomen de krachten van het oosten, zuiden, westen en het noorden. We verbinden de zon met de maan en het licht van het grote mysterie. We openen onze harten voor het licht.

Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

20 december 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Kerstbiodanza

21 december 2019
Kerst is bij uitstek een feest van verbinding, zoals Biodanza ook een feest van verbinding is. Daarom presenteert Centrum Djoj in Rotterdam haar jaarlijkse Kerstbiodanza met ervaren Biodanza docenten.
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

21 december 2019
Ecstatic Dance is begonnen op de dansvloer van Kalani/Puna/Big Island en door Max Fathorn meegenomen naar San Francisco.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

27 december 2019
De heerlijke vrije dansavonden in CENTRUM DJOJ. Uit je bolletje in je mooie lijf elkaar ontmoeten in de dans. Leef je lekker uit, dans je heerlijk in. Verbind en deel je vibe's
Lees meer

Oudejaars-Wave | 5 Ritmes Ceremony

29 december 2019
Een diepgaande dans ervaring om het oude jaar af te sluiten. Een moment waarin je stil mag staan bij de ervaringen en gebeurtenissen van 2019.
Lees meer

Oud & Nieuw Celebration

31 december 2019
Wil je samen met anderen het nieuwe jaar vreugdevol inluiden?! Oudejaarsavond is een bijzonder moment. Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren. We creëren met elkaar een bewust feest van liefde, innerlijk vuur en verbinding.
Lees meer

Nieuwjaars-Wave | 5 Ritmes Ceremony

3 januari 2020
Een nieuwjaar, een nieuwe visie en nieuwe dromen. Een celebration van het nieuwe en dat wat we onszelf en onze naasten toewensen. Een ceremonie van openheid en liefde.
Lees meer
Kidsstatic