Ecstatic Dance (orginal)

Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


In deze zelfhulpcursus deel 1 komt een uitgebreide uitleg over de ontwikkeling en het ontstaan van Jin Shin Jyutsu aan bod.

Vervolgens gaan we beginnen met het waarnemen van energie, het bewustzijn vergroten en verschillende energiestromen toepassen.

Praktisch gaan we toepassen:
-Diverse "drie-eenheden": bijvoorbeeld de levensbron, de beheerder en de bemiddelaar, daarnaast ook een drietal dagelijkse reeksen.
- Introductie van de verschillende houdingen, de herkenning daarvan en hoe aan deze te kunnen werken.
- De speciale reeksen met hun toepassing en hun keuze.

Tijdens deze dagen is er voldoende ruimte voor inhoudelijke vragen, persoonlijke vragen kunnen aan het einde van de dag gesteld worden.

Kortom, het wordt een intensief en leerzaam weekend, een weekend doorvlochten met theorie, veel praktijk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meenemen: Schrijfmateriaal, kleurtjes of stiften, tekenmateriaal, een kussen, een deken of doeken en sokken of makkelijk zittend schoeisel. (met de schoenen mag je niet de zaal in!)

Het is niet toegestaan tijdens de cursus foto's te maken, het getoonde lesmateriaal zal in de vorm van een PowerPoint-uitdraai uitgedeeld worden.

Data: 23 feb en 30 mrt en 18 mei

Prijs: (2 dagen)€275,- per weekend, inclusief koffie/thee/lunch en cursusmaterialen. Bij inschrijving en betaling ineens, voor alle drie de weekenden, betaal je €750,- inclusief koffie/thee/lunch en cursusmaterialen. De korting wordt verrekend bij inschrijving na keuze voor de drie data van de weekenden!

Website: lees verderReading en Healing Basis en verdieping