Open dag

Nieuws

De One Tribe avonden

4 juli 2020
Ook dit jaar dansen we tijdens de zomer weer in Djoj op de zaterdagavonden. Dit wordt al weer de 4e editie van avonden die elk jaar graag bezocht zijn!
Lees meer

Non-dualiteit avonden

28 augustus 2020
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

28 augustus 2020
Ecstatic Dance is begonnen op de dansvloer van Kalani/Puna/Big Island en door Max Fathorn meegenomen naar San Francisco.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

29 augustus 2020
De heerlijke vrije dansavonden in CENTRUM DJOJ. Uit je bolletje in je mooie lijf elkaar ontmoeten in de dans.
Lees meer

Pure Dance | De Vijf Ritmes

3 september 2020
Hallo danser, het leven is een feestje en dat kun je dansen op deze heerlijke, dynamische, meditatieve dansavonden van PURE DANCE.
Lees meer

Moondance

4 september 2020
Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden. Dansen met de volle maan voor vrouwen!
Lees meer

Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

4 september 2020
In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen.
Lees meer

Healing Tao Basis - Module A

7 september 2020
De oefeningen zijn erop gericht in alles wat we doen, voelen en denken volop fysiek aanwezig te zijn en op deze manier als een geheel te functioneren.
Lees meer


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Ecstatic summer Djoj Zomerprogramma
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza jaargroep met Brenda Kerstbiodanza Tantrisch Genieten Zomereditie Open dag Zomerprogramma de Quist Heart of  Men Mannengroep Oud & Nieuw Celebration Ecstatic summer Djoj Vijf Ritmes - Pure Dance Touch of Divinity, Tantradagen Schilder Workshops Sensual tantric lifestyle Cursus Ontspanningsmassage Wheel of Consent Anders Avondje Uit Floating By Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Zomerprogramma One Tribe Biodanza Zomeravonden


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag