Reis naar de rijkdom in jezelf

Lezing: Fascia, The Misising Link


Deze lezing gaat over het onmogelijke mogelijk maken. In Miranda's geval, genezen van chronische pijnklachten na een auto-ongeluk. Tijdens de lezing Fascia, The Missing Link, vertelt Miranda precies hoe ze dat heeft gedaan.

Droom jij van een PIJNVRIJ leven of help jij andere bij het verwezenlijken van die droom? Dan is deze lezing echt iets voor jou (of jouw zorgpersoneel).

Fascia: anders dan anders!
Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!

Tijdens de lezing deelt zij haar helende reis en de nieuwe kijk op het bindweefsel. Fascia is anders dan fysiotherapie of yoga. Fascia is niet te vergelijken! Het is uniek. En dat ben jij ook! Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op!
--
WORKSHOP The Art of Unwinding
Wist je dat fascia het meest pijngevoelige weefsel in het menselijk lichaam? En er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar Fascia (bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten gaven waardoor chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn?

Miranda Tabak heeft deze vernieuwde therapeutische inzichten verwerkt in een zeer uniek zelfzorgmethode voor pijnverlichting, ontspanning en mobiliteit. Deze praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.

Tijdens Fascia The Next Level zoomen we in op het proces van oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel d.m.v somatische reis door de chakra's.

Datum: donderdag 20 juni

Prijs: €7.50 (inclusief koffie/thee)

Website: Lees verder



Stemexpressie met Marius