Improvisatietheather, Speel je vrij

Nieuws

Vitality Day 2018

27 mei 2018
Vitality Day 2018 is een bruisende dag met diverse inspirerende trainers en coaches gespecialiseerd op het gebied van vitaal werken en leven.
Lees meer

Reis naar de rijkdom in je Zelf

1 juni 2018
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

Workshop ‘Door liefde geraakt’! – Liefde als kracht ontvouwen in jezelf

2 juni 2018
De liefde is zichzelf genoeg! Liefde is zo rijk en vol en tegelijk zo subtiel, het is een universele Liefdesfrequentie die transcedent is, jezelf overstijgt en je kunt je erop afstemmen.
Lees meer

Acht dagen Primal Deconditioning Intensive

4 juni 2018
Een therapeutisch kindertijd de-conditionering programma dat werkt met onze basis conditionering gevormd in de eerste 7 jaren van ons leven.
Lees meer

Terugkomavonden Stemexpressie

7 juni 2018
Twee avonden voor mensen die eerder aan 'De bevrijdende kracht van je stem' hebben deelgenomen of aan andere workshops stemexpressie.
Lees meer

Tantra & Tao Mindfulness

9 juni 2018
In deze avondworkshop word je meegenomen in een reis langs je eigen grenzen. Liefdevolle en bewuste aanrakingen en ontmoetingen zodat gever en ontvanger mogen ontspannen en loslaten.
Lees meer

Happy Spirit Days Blaricum

15 juni 2018
Dit jaar wordt het festival gehouden op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni, het terrein is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Tickets voor de Happy Spirit Days 2018 zijn verkrijgbaar via de website van Happy Spirit Days.
Lees meer

De ontdekking van het ware zelf (Gratis Introductieworkshops)

15 juni 2018
In deze cursus ga je ontdekken hoe een leven eruit ziet vanuit de realisatie dat je al goed bent en dat je eigenlijk niets hoeft te doen om gelukkig te zijn. Er is een leven mogelijk waarbij ‘jezelf zijn’ voldoende is en in zichzelf vervullend.
Lees meer
Dans De Vijf Ritmes