Adem & Spieren in Balans

Mindful ouderschap


Hoe blijf je in het drukke leven goed voor jezelf zorgen? De opvoeding kan regelmatig stress met zich meebrengen, maar hoe ga je daarmee om? En hoe kan je je kind goed ondersteunen in zijn emotionele ontwikkeling?

In een negen-weekse mindfulnesstraining speciaal voor ouders leer je hoe je rust kunt brengen in de dagelijkse hectiek van het ouderschap.

Deze training is zowel geschikt voor ouders die nog niet eerder een mindfulnesstraining hebben gedaan, als voor ouders die al een mindfulnesstraining hebben gedaan en op zoek zijn naar opfrissing en verdieping m.b.t de opvoeding.

Tijdens de training komen de volgende onderdelen aan bod:
- Werken met mindfulnesskwaliteiten in de opvoeding
- Opvoedingsstress, hoe ga je ermee om?
- Leren omgaan met eigen emoties als boosheid, schuld, verdriet, onmacht en leren hoe je je kind kan ondersteunen in het leren omgaan met zijn emoties en gevoelens.
- Grenzen voelen en je reactie hierop
- Communicatie: bewustwording van andere stijlen van
communiceren met je kind.

Deze training sluit mooi aan op de kinder- en jongerentrainingen die in dezelfde periode gegeven worden (zie mijn website)

Trainingen op maandag of individuele trainingen thuis zijn mogelijk op aanvraag. Deze training is ook heel geschikt voor leerkrachten.

Data: 15+22+29 mei en 5+12 jun (zie verder agenda)

Prijs: Mindfulnesstraining (9 weken) 225€; inclusief werkboek en leesboek

Website: Lees verderAdem & Spieren in Balans