Cursus Ontspanningsmassage

Nieuws

LinkedIn training

17 oktober 2019
Een dag je verdiepen in de geheimen van LinkedIn, lekker praktisch achter je laptop. In een prachtige omgeving, landgoed Uylenburg.
Lees meer

Introductie Wijsheid Hopi Indianen

17 oktober 2019
Hopi’s behoren tot de Pueblo Indianen in Noord Amerika, nauw verwant aan de Azteken/Maya’s. In de introductie lessen kun je ontdekken of deze duizenden jaren oude kennis bij jou past.
Lees meer

Cacao Ceremony & Sacred Dance

20 oktober 2019
We share with You a Sacred Dance with Shamanic influences, inspired by Ecstatic dance, where we bring a unique experience through special connections....
Lees meer

Stress te Lijf

29 oktober 2019
In vier avonden gaan we de stress te lijf met haptonomie. Overeenkomstig de haptonomie staan lijf en voelen centraal. Onder meer thema’s als vertragen, ruimte en grenzen komen aan bod.
Lees meer

Het spel der tronen, een introductie in het Wheel of Consent

1 november 2019
Over contact en instemming, een introductie in het Wheel of Consent. Het spel der tronen is voor iedereen die inzicht wil krijgen in de patronen die hij/zij onbewust hanteert in contact met anderen.
Lees meer

Reading & Healing Basis

2 november 2019
Wil je je intuïtieve, reading en healing talenten ontdekken en ontwikkelen. Gebruik je je talenten al onbewust en wil je ze nu bewust inzetten. Ben je nieuwsgierig naar wat er is en wat je al kunt? Dan is deze basistraining iets voor jou.
Lees meer

Experience the Stargate

2 november 2019
De Stargate is een inter-dimensionale portaal, die contact met hogere trilling lagen van bestaan, ook wel dimensies genoemd, mogelijk maakt.
Lees meer

Flamingo Spirit - Dance Theater

4 november 2019
PREMIERE! The WORLD PREMIERE! FLAMINGO SPIRIT! -
The Movement Ritual Performance created by 7 courageous Conscious Dancers during 10 evenings.

Lees meer
Hopi Wijsheid