Cursus Ontspanningsmassage

Nieuws

De One Tribe avonden

4 juli 2020
Ook dit jaar dansen we tijdens de zomer weer in Djoj op de zaterdagavonden. Dit wordt al weer de 4e editie van avonden die elk jaar graag bezocht zijn!
Lees meer

Non-dualiteit avonden

28 augustus 2020
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

28 augustus 2020
Ecstatic Dance is begonnen op de dansvloer van Kalani/Puna/Big Island en door Max Fathorn meegenomen naar San Francisco.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

29 augustus 2020
De heerlijke vrije dansavonden in CENTRUM DJOJ. Uit je bolletje in je mooie lijf elkaar ontmoeten in de dans.
Lees meer

Pure Dance | De Vijf Ritmes

3 september 2020
Hallo danser, het leven is een feestje en dat kun je dansen op deze heerlijke, dynamische, meditatieve dansavonden van PURE DANCE.
Lees meer

Moondance

4 september 2020
Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden. Dansen met de volle maan voor vrouwen!
Lees meer

Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

4 september 2020
In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen.
Lees meer

Healing Tao Basis - Module A

7 september 2020
De oefeningen zijn erop gericht in alles wat we doen, voelen en denken volop fysiek aanwezig te zijn en op deze manier als een geheel te functioneren.
Lees meer


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantrisch Genieten Zomereditie One Tribe Biodanza Zomeravonden
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Sensual tantric lifestyle Tantrisch Genieten Zomereditie Vijf Ritmes - Pure Dance Schilder Workshops Ecstatic summer Djoj Kerstbiodanza Touch of Divinity, Tantradagen Anders Avondje Uit One Tribe Biodanza Zomeravonden Zomerprogramma de Quist Wheel of Consent Biodanza jaargroep met Brenda Oud & Nieuw Celebration Cursus Ontspanningsmassage Floating By Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Zomerprogramma Open dag Heart of  Men Mannengroep


Open dag