Bewust Ondernemers Netwerk Café

Nieuws archief juli 2019


Activiteiten Centrum de Quest Zomer 2019

Ook deze zomer organiseren we verschillende activiteiten.
Lees meer

Moondance

Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden.
Lees meer

Ecstatic Summer Djoj

This summer we offer a special weekly Ecstatic Dance! Every Friday night we dance and celebrate the sunny summer life :D
Lees meer

ONE TRIBE Biodanza Zomeravonden

Heb je zin om deze zomer door te dansen of kennis te maken met Biodanza? En vind je het leuk om andere dansers te ontmoeten en kennis te maken met diverse Biodanza facilitators uit de regio?
Lees meer

Tantrisch genieten

Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. Genieten staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

De vrije dansavond in djoj met DJ PeTro (ED Rotterdam). We dansen ons weer helemaal vrij met heerlijke warme zomerse muziek en live percussie.
Lees meer

Open Dagen Centrum Djoj

Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.
Lees meer

Relatietherapie - op afspraak

'Echt' relateren is vermoedelijk een van de moeilijkste uitdagingen in ons leven. Het vergt veel moed om je in je relatie kwetsbaar op te stellen, jezelf te laten zien, daadwerkelijk naar de ander te luisteren.
Lees meer

Capoeira lessen voor Kinderen

Capoeira bestaat uit de elementen vechtsport, dans, muziek & acrobatiek. Capoeira is ontstaan onder de slaven in Brazilië als een manier om zich lichamelijk en mentaal te ontwikkelen met als doel zich te verdedigen tegenover hun slavendrijvers.
Lees meer

Biodanza met Monique Sajet

Door jouw leven letterlijk te dansen voel je veel beter wat fijn en prettig is. Het lijkt heel simpel en dat is het ook, muziek en beweging brengen je in verbinding met je 'zelf' en de ander.
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

Ecstatic Dance is een ultieme dansreis waarbij je alleen of met een dans partner de dans in gaat. Het gaat om jou eigen innerlijke ervaring en het helemaal in je eigen lichaam komen in de dans.
Lees meer

Tantric Dance Weekend

De Tantric Dance is een prachtige spiegel van jouw leven. Een spiegel die voorbij gaat aan wat jij denkt. De dans laat via jouw lijf zien waar je stroomt en waar je verkrampt.
Lees meer

Moeiteloos Succes

Wil je meer weten en begrijpen over moeiteloosheid en flow, kom dan naar de dag workshop bij Centrum Djoj.
Lees meer

Healing Tao Basis - Module A

Het Healing Tao systeem omvat eenvoudige fysieke oefeningen (Qi Gong) die het lichaam schoon, soepel en sterk maken. De combinatie van Qi Gong en meditatie (Nei Kung) maken dat het de energie (Qi) vrij door het lichaam kan stromen.
Lees meer

Compassie training

Qi Gong in combinatie met IJzeren Hemd oefeningen en meditaties verzachten de emoties en geven de neutrale kwaliteit van de organen ruimte om door het lichaam te stromen.
Lees meer

Fusie van de 5 elementen 1

Met deze training brengen we verhoogd bewustzijn in de wisselwerking van gedachten en gevoelens en het effect hiervan op ons lichaam.
Lees meer

Lesser Kan & Li

De Lesser Kan & Li training is de tweede formule van het Intern Alchemistische pad.
Lees meer

Pure Dance | De Vijf Ritmes

Hallo danser, het leven is een feestje en dat kun je dansen op deze heerlijke, dynamische, meditatieve dansavonden van PURE DANCE. Elke avond zoeken we naar de magie van de dans.
Lees meer

Tantrisch genieten

Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. Genieten staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is.
Lees meer

Moondance

Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden.
Lees meer

Non-dualiteit, serie van 4 avonden

Superego is een deel van onze persoonlijkheid waarin de stem van onze ouders en omgeving is geïnternaliseerd. De boodschappen van correctie en aanmoediging uit onze kindertijd klinken nog door in het heden.
Lees meer

8-handenmassage voor vrouwen

Al een aantal jaar geef ik met mijn partner Hans van der Hel een 8-handenmassage voor mannen en vrouwen. Vanuit daaruit introduceer ik een 8-handen-massage voor vrouwen.
Lees meer

Tao Vrouwencirkel

Eens per maand op vrijdagmiddag ruimte geven, stil staan en te laten stromen wat er leeft. We maken gebruik van verschillende oefeningen van de Healing Tao Training.
Lees meer

Intuïtie & Persoonlijke kracht

Elke van de 4 zaterdagen leert je nieuwe praktische toepassingen, zodat je onder allerlei omstandigheden helder blijft, stevig en bij jezelf.
Lees meer

Playful Abundance Tantra workshop

In onze workshops gaan we aan de slag vanuit dat gegeven: met adem, meditatie, ontmoeting en meer, om jezelf helemaal te leren voelen en te bevrijden van alles wat je tegenhoudt.
Lees meer

Fascia: anders dan anders!

Deze praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.
Lees meer

6-daagse cursus In verbinding met jeZelf & (zelf)healing

In deze cursus gaan wij met verschillende disciplines werken d.w.z met sjamanistische technieken, shiatsu, bloesem en cranio sacraal therapie, chakra en aura reparatie en klassieke homeopathie om de fysieke, emotionele en zielelaag te healen.
Lees meer

Vipassana Basis Cursus

De introductiecursus Vipassana meditatie van 10 woensdagavonden geeft je de beginselen van deze Boeddhistische meditatievorm die meer dan 2500 jaar geleden is ontstaan.
Lees meer

Reis naar de rijkdom in je Zelf

Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent. De vorm van de bijeenkomst is een meditatie, thema en open ontmoeting.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

8-handenmassage

In dit maandelijks terugkerende evenement staan ontmoeting en massage centraal. In vrijheid ont-moeten en vol overgave aanraken en aangeraakt worden.
Lees meer

Stargate Transmissions of Light dag

In de meditaties delen we deze dag energie met de Geascendeerde Meesters, de Engelen, en hoger ontwikkelde Sterren civilisaties, zoals o.a. de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën.
Lees meer

Beenmerg Nei Kung

Beenmerg Nei Kung voor verjonging door snellere bloed aanmaak. De botten worden sterk, het zenuwstelsel ontspant, we voelen ons vitaler.
Lees meer

Basiscursus Ontspanningsmassage (weekend)

In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage. We masseren telkens een deel van het lichaam
Lees meer

Gewoon Hooggevoelig

De training richt zich met name op het (h)erkennen van jouw hooggevoeligheid: het accepteren is belangrijk omdat je alleen dan van het ervaren van een “last” kunt komen tot het het ontdekken van je kracht.
Lees meer

Ruimte voor je volgende stap

Deze workshop helpt je op een andere manier om een stap te nemen. Het gaat om het toelaten van wat je diep van binnen eigenlijk al weet en om je te durven laten leiden.
Lees meer

AAU Single avonden

Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop.
Lees meer

Kidsstatic

Een ecstatische dansmiddag voor kinderen met hun ouders.
Lees meer

Geen ik, geen ander

In al wat we denken, doen en handelen, staat ons ik centraal. Het is het middelpunt van onze wereld en daarmee verre van neutraal.
Lees meer

Non-dualiteit themadagen

Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid.
Lees meer

Sjamanistisch Festival

Op het 13e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme.
Lees meer

Introductie Wijsheid Hopi Indianen

Hopi’s behoren tot de Pueblo Indianen in Noord Amerika, nauw verwant aan de Azteken/Maya’s. In de introductie lessen kun je ontdekken of deze duizenden jaren oude kennis bij jou past.
Lees meer

Rode tantra voor stellen

Eendaagse cursus rode tantra voor stellen door Pure Nature Passion. Deze dagen zijn alleen voor stellen en er wordt alleen met de eigen partner gewerkt.
Lees meer

Stress te Lijf

In vier avonden gaan we de stress te lijf met haptonomie. Overeenkomstig de haptonomie staan lijf en voelen centraal. Onder meer thema’s als vertragen, ruimte en grenzen komen aan bod.
Lees meer

Reading & Healing Basis

Wil je je intuïtieve, reading en healing talenten ontdekken en ontwikkelen. Gebruik je je talenten al onbewust en wil je ze nu bewust inzetten. Ben je nieuwsgierig naar wat er is en wat je al kunt? Dan is deze basistraining iets voor jou.
Lees meer

Experience the Stargate

De Stargate is een inter-dimensionale portaal, die contact met hogere trilling lagen van bestaan, ook wel dimensies genoemd, mogelijk maakt.
Lees meer

Time Bender Experience

Prikkelende beelden, opzienbarende onthullingen, nieuwe inzichten en prachtige songs. Zo ongeveer is de Time Bender Experience te omschrijven.
Lees meer

Stargate Connecting to your Guides

Via gerichte oefeningen, activaties en meditaties, voor het meer openen van je lichtkanaal, je hogere portaal chakra’s en je hoger hart chakra leggen we de basis voor het (meer) activeren van je pijnappelklier
Lees meer

Kidsstatic

Een ecstatische dansmiddag voor kinderen met hun ouders.
Lees meer

Gevorderden Cursus Ontspanningsmassage (weekend)

Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders, rug en benen.
Lees meer

Primal Deconditioning Intensive

A therapeutic childhood de-conditioning program which works with our basic conditioning formed in the first 7 years of our lives. This forms the blueprint of who we unconsciously become as an adult.
Lees meer

The Rebel

For everyone who has looked inside and gotten in touch with a deep need to change the way they are living their lives.

Lees meer
Expression of the Art within You