Biodanza Festival 11 april

Nieuws archief januari 2020


HEART of MAN avonden

Welk man-beeld heb jij van jouw vader meegekregen? Hoe ben jij van jongen man geworden? Benieuwd naar de verhalen die andere mannen hierover vertellen?
Lees meer

Dance Theater - Magical Dragon

We are inviting you to create with us a Performance - MAGICAL DRAGON. We will give you tools for liberating yourselves through the art of dance and theater.
Lees meer

Stargate Transmissions of Light dag

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en Lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau
Lees meer

Touch of Divinity, Tantradagen

Onze Tantra dagen zijn afgestemde ont-moetingsdagen met meditatie, mantra/klank, tantrische dans, zachte aanraking & lichaamswerk, yoga en ademhalingsoefeningen.
Lees meer

Deep Listening Training

Deep Listening Training (ACDLT®) is een verdiepende en transformerende luistertraining voor iedereen die luisteren inzet in zijn of haar leven en werk.
Lees meer

Basiscursus Ontspanningsmassage (weekend)

In deze heel praktische cursus leer je een gevarieerde en volledige massage te geven met technieken uit de populaire klassieke ontspanningsmassage.
Lees meer

Sjamanistisch Festival

Op het 14e Sjamanistisch Festival maak je kennis met de vele kanten en stromingen van het Sjamanisme.
Lees meer

Fascia, The Art of Self-Unwinding

Fascia Fit heeft deze vernieuwde therapeutische inzichten verwerkt in een zeer uniek zelfzorgmethode voor pijnverlichting, ontspanning en mobiliteit.
Lees meer

Bodymind Festival 2020

Steeds meer mensen hebben moeite om in de huidige westerse samenleving optimaal te functioneren. Vaak is stress de oorzaak. Het is tijd voor een andere benadering van stress en burn-out.
Lees meer

Music for the Soul

Music for the Soul is een concert om bij te liggen, zitten of bewegen. Elk concert is uniek, omdat de muziek volledig is geïmproviseerd en afgestemd op wat er in het Nu is
Lees meer

Meaning and Connection Seminar

In these times of rapid transformation, Tim Freke invites you to come together with other awakening souls to bring about a profound positive shift of perspective in your life and our world.
Lees meer

8-handenmassage voor vrouwen

De 8-handenmassage is niet echt een massage zoals we deze kennen. Het is eerder een aandachtige, respectvolle, warme, synchrone streling over het hele lichaam.
Lees meer

AAU Single avonden

Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop.
Lees meer

8-handenmassage

Acht tedere, liefdevolle, sensuele en spelende handen laten jouw lijf tintelen en genieten. Jouw overgave is een ware gift voor iedere gever.
Lees meer

Festival Biodanza beweegt je

Biodanza beweegt je letterlijk en figuurlijk. Je hart, brein en lijf komen in beweging en brengen je meer in verbinding met jezelf en de ander.
Lees meer

Gevorderden Cursus Ontspanningsmassage (weekend)

Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders, rug en benen.
Lees meer

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Stargate Connecting to your Guides

Via gerichte oefeningen, activaties en meditaties, voor het meer openen van je lichtkanaal, je hogere portaal chakra’s en je hoger hart chakra leggen we de basis voor het (meer) activeren van je pijnappelklier
Lees meer

Primal Deconditioning Intensive

A therapeutic childhood de-conditioning program which works with our basic conditioning formed in the first 7 years of our lives. This forms the blueprint of who we unconsciously become as an adult.
Lees meer

The Rebel

For everyone who has looked inside and gotten in touch with a deep need to change the way they are living their lives.
Lees meer

Activiteiten De Quest Zomer 2020

Ook deze zomer organiseren we verschillende activiteiten.
Lees meer

Ecstatic Summer Djoj

This summer we offer a special weekly Ecstatic Dance!
Every Friday night we dance and celebrate the sunny summer life :D
Lees meer

ONE TRIBE Biodanza Zomeravonden

Dit jaar is de 4e editie de ONE TRIBE zaterdagavonden.
Lees meer
Sjamanistisch Festival