Cursus Ontspanningsmassage

Nieuws archief juli 2020


Pure Dance | De Vijf Ritmes

Hallo danser, het leven is een feestje en dat kun je dansen op deze heerlijke, dynamische, meditatieve dansavonden van PURE DANCE.
Lees meer

Moondance

Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden. Dansen met de volle maan voor vrouwen!
Lees meer

Tantra Experience Light

Om elkaar toch in levende lijve te kunnen ontmoeten, hebben we een mooi programma gecreëerd conform de huidige tijd.
Lees meer

Bewust Ondernemers Netwerk Rozenburg

Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers.
Lees meer

Tantrisch genieten

Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op.
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

Ecstatic Dance is begonnen op de dansvloer van Kalani/Puna/Big Island en door Max Fathorn meegenomen naar San Francisco.
Lees meer

HEART of MEN mannengroep

Welk man-beeld heb jij van jouw vader meegekregen? Hoe ben jij van jongen man geworden? Hoe kijk jij aan tegen jouw seksuele identiteit? Benieuwd naar de verhalen die andere mannen hierover vertellen? Lees dan verder!
Lees meer

De Kunst van Aanraken | Stellen

Tantrische massage is een bewuste en liefdevolle stromende manier van aanraken. Hierdoor kun je in een diepe zachte en sensuele ontspanning terecht komen. In ontspanning kan je lichaam helen.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

De heerlijke vrije dansavonden in CENTRUM DJOJ. Uit je bolletje in je mooie lijf elkaar ontmoeten in de dans.
Lees meer

8-handenmassage

Acht tedere, liefdevolle, sensuele en spelende handen laten jouw lijf tintelen en genieten. Jouw overgave is een ware gift voor iedere gever.
Lees meer

Kung fu - Martial Arts

The "Soaring Eagle" school. I invite you to my weekly classes
Lees meer

Conscious Love Xperience

Op de langere termijn kan ik me voorstellen dat CLX de vaste uitgaansavond wordt voor mensen die een tantra-workshop hebben gedaan en nu een speeltuin zoeken voor tantrische ervaringen en het ontmoeten van gelijkgestemden.
Lees meer

Gevorderden Cursus Massage

Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Na het volgen van deze cursus kun je nu ook een uitgebreide, afwisselende deelmassage geven.
Lees meer
Ecstatic Dance (original)