Single Avonden - Slow Dating

Non-dualiteit themadagen


Het begrip non-dualiteit zegt zoveel als dat je herkent dat er voorbij de verscheidenheid Eenheid is. En als je die eenheid ervaart, herken je dat er niets is buiten die Eenheid. Dat is een ander perspectief van de werkelijkheid dan de dagelijkse realiteit waarin de diversiteit zo evident is.

Op de themadagen is het vertrekpunt het duale perspectief. Jou gevoelde en gedachte werkelijkheid precies zoals je hem ervaart en voor jou waar is. Vandaaruit gaan we ervaringsgericht onderzoek doen, naar de werkelijkheid van de ervaring. Door dit zelfonderzoek krijg je zicht op de werking van je zintuigen en geest. Je herkent dat je ruimer bent dan je waarneming en dat er essentiële kwaliteiten verschijnen, zoals rust, liefde, verbondenheid, kracht. Kwaliteiten die niet het resultaat zijn van een actie, maar de inherente aspecten van je Zijn. Wanneer je dit verder onderzoekt opent zich de ervaring van tijdloosheid en onbegrensd zijn. Vanuit dat non-duale perspectief verdwijnen conflicten en herken je wie je wezenlijk bent.

De workshops zijn ingericht met praktische oefeningen waarbij jij je eigen waarheid en ervaring kunt onderzoeken en de perspectiefwisseling kunt ervaren. Rondom de thema’s:
- Vreugde in werk,
- Rust in je hoofd en oplossen innerlijk conflict
- Bevrijding van pijn en ongemak.

Data: 17 en 24 mei

Prijs: Tweedaagse € 160,- zakelijk € 240,- inclusief lunch koffie en thee

Website: Lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Non-dualiteit DansKlank dagen Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Buitengewoon Djoj Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Moeiteloos Succes Single Avonden - Slow Dating Playful Abundance Tantra workshop Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Stoelyoga - Yoga voor iedereen Stoelyoga - Masterclass Biodanza met Monique Sajet Kidsstatic Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen op 31 augustus & 1 september Ecstatic Summer Djoj Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Stargate workshops


Reis naar de rijkdom in jezelf