Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website

Oerzang


Een krachtige en ontroerende reis in de wereld van klank en ziel. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en zo ontzettend mooie stem bevrijden en vanuit je diepste kern klinken –  dat is Oerzang. In je stem zijn je ziel en je leven verborgen. Jouw  stem laten klinken, jouw lied, te midden van de klanken van de groep, is magisch, elke keer weer. Soms is je stem bedekt door schroom of juist prestatie - dit geldt voor ons allemaal in meer of mindere mate. Daarom doen we tijdens deze dag ook bevrijdende en speelse oefeningen zoals jamsessies, bewegings- en lichaamswerk. Remmen, patronen en pantsers worden dan zachter en gaan smelten. Dit is letterlijk het ontdooien van je stem, opdat die zo puur en echt mogelijk kan klinken en een belichaming wordt van wie jij ten diepste bent.

Marius Engelbrecht geeft twee dagen in Djoj, de Helende stem op 18 februari en Oerzang op 3 maart. De dagen kunnen los gevolgd worden maar passen zeer goed bij elkaar. Als je aan beide deelneemt is het een vervolgverhaal.

Data: zaterdag 3 maart

Prijs: € 100,- (inclusief lunch)

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading & Healing 5 ritmes dansreis Change - Live Your Dream Stargate workshops Beleef je lijf festival 24 maart Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018