Single Avonden - Slow Dating

Reis naar de rijkdom in je Zelf


Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag. Door present te zijn bij wat zich voordoet en dat als ingang te gebruiken, reis je naar de rijkdom in Jezelf.

Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties, lichamelijke en emotionele pijn. We ‘reizen’ in oefeningen door hindernissen en weerstanden als verlangen, vermoeidheid, twijfel, onrust en onzekerheid heen. Door een speciale techniek die denken, voelen en bewust Zijn combineert, leer je de emotionele wonden te zien en te doorzien, waardoor rijkdom van presentie voelbaar wordt. Er worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.

Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Kort gezegd: je leert jezelf door ‘het zwarte gat’ heen te loodsen en te bevrijden van belemmering

De 8-daagse training is verspreid over een periode van circa 8 maanden. Hierbinnen vinden ook 2 (tussentijdse) evaluatiegesprekken plaatst. Je ontvangt een syllabus met theorie, dagprogramma’s, oefeningen en handvatten over hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt. Na dit jaar beschik je over nieuwe volwassen zelfbegeleidingsmogelijkheden.

Data: 14 jun

Prijs: Informatieworkshop €20,-. Informatieavonden gratis. Training duurt 8 dagen, intake en 2 coachingsessies prijs € 1050,- zakelijk € 1490,- inclusief lunch koffie en thee.

Website: lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stoelyoga - Masterclass Moeiteloos Succes
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Buitengewoon Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september One Tribe Biodanza zomeravonden Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop Kidsstatic Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Bewust Ondernemers Netwerk Café Ecstatic Summer Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Moeiteloos Succes Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Genietavond, elke week op donderdag DansKlank dagen Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Biodanza met Monique Sajet Stoelyoga - Yoga voor iedereen Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stoelyoga - Masterclass


Stoelyoga - Yoga voor iedereen