Geweldloze Communicatie Festival

Slaapapneu en de gevolgen


Loop mee langs de lichamelijke, psychische én sociale gevolgen van slaapapneu. Hart en vaatziekten, hoge bloeddruk, burn-out, depressie, diabetes, overgewicht, ADD, orgaanschade en nog veel meer kunnen het gevolg zijn van slaapapneu.

Krijg begrip voor het vermogen/onvermogen van de patiënt wat betreft cognitief functioneren, afvallen en nog veel meer. Leer het herkennen en plaatsen van een heleboel soms wel vage klachten die bij elkaar tot de juiste diagnose kunnen leiden.

Deze voorlichting wordt verzorgd door Drs. Sandra Houtepen-Strong, Apneudeskundige en medewerker van de apneu vereniging.

Tijdens deze interessante presentatie komen diverse aspecten aan de orde over wat slaapapneu is, wat de oorzaken zijn en hoe het ontstaat. Over (vaak) onbegrepen restschade en hormonaal disfunctioneren (stemmingswisselingen, gewichtstoename, hoge bloeddruk, hart en vaatziekten, diabetes, vergeetachtigheid, etc.). Er wordt dieper ingegaan op de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen van slaapapneu.

Na afloop bent u wakker geschud!

Datum: maandag 21 januari

Prijs: € 10, - incl. koffie/thee

Website: lees verder

Download informatieSpirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei