Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

Nieuws

Reis naar de rijkdom in je Zelf

22 maart 2019
Tijdens de training ga je jouw neiging herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden.
Lees meer

Biodanza Festival, een feest van verbinding

23 maart 2019
Elkaar ontmoeten in de dans in plezier en zachtheid, verbinden met gelijkgestemden, gezellig samenzijn met lekker eten, genieten van diverse soorten dansworkshop met een keur aan fantastische docenten uit het hele land.
Lees meer

Kaleidoscope (in concert)

24 maart 2019
De bijzondere combinatie van de warme Marimba en Afrikaanse kora in combinatie met zang, elektronische soundscapes en beats, maakt Kaleidoscope tot een verrassende mix van betoverende klanken
Lees meer

Adem & Energie in Balans

26 maart 2019
Tijdens de training ‘Adem & Energie in balans’ ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren, de werking van het ademhalingsmechanisme en hoe je hierin balans creëert.
Lees meer

Quantum Light Breath-meditatiecursus

27 maart 2019
Zoek je rust? Ben je niet bang om jezelf tegen te komen? Hou je van muziek? Dan is dit de meditatievorm voor jou! De Quantum Light Breath is een geleide ademmeditatie op inspirerende muziek.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

29 maart 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

29 maart 2019
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent.
Lees meer

Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus

30 maart 2019
In deze zelfhulpcursus deel 1 komt een uitgebreide uitleg over de ontwikkeling en het ontstaan van Jin Shin Jyutsu aan bod.
Lees meer
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni