Stargate Workshops

Soul Body Fusion® sessies


Hallo, mijn naam is Maddy-Devi Homburg. Sinds kort geef ik met veel plezier Soul Body Fusion® sessies bij Centrum Djoj. Met Soul Body Fusion® kunnen jouw blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelf helend vermogen van jouw lichaam versterkt. Jouw lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, maar de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel dat door hun lichaam trekt. Die herstelt de balans tussen de linker- en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en gemakkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

We hebben allemaal een schitterende ziel, maar soms kunnen we die niet volledig in ons fysieke lichaam integreren. We leiden dan een leven met ons licht op halve sterkte en zijn niet in staat de gezondheid, overvloed en het welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn.

De frequentie van onze ziel en de frequentie van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. We kunnen weerstand ondervinden tussen die twee, een regelrecht conflict of zelfs af gescheidenheid. Dit wordt veroorzaakt door trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet van het leven. We strompelen voort zonder de volledige kracht en aanwezigheid van onze ziel.

De metafoor van het rijtuig legt het voor mij mooi uit. Onze ziel zit lijdzaam achterin het rijtuig mee te hobbelen, met een sip gezicht. Na de Fusion zit jouw ziel content op de bok van het rijtuig met de teugels in handen en ben jij, ego-lichaam-ziel weer een compleet en sterk span.

Door de Soul Body Fusion® techniek wordt de connectie met jouw potentieel zuiverder en stralender. Wanneer je jouw ziel en daarmee jouw bewustzijn in je lichaam brengt, straal jij jouw eigenheid uit in je leven, je relaties en je omgeving.

Wanneer meer van jouw ziel is versmolten met je cellen, brengt dit onmiskenbaar een verandering teweeg. Het wordt het beginpunt van jouw nieuwe werkelijkheid, waarin gezondheid, geluk, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen.

Het kan zomaar zijn dat jouw eigen ziel het ontbrekende puzzelstukje is in jouw potentieel. Toegang hebben tot jouw talenten is wat het Soul Body Fusion® proces zo krachtig maakt, met soms spectaculaire gevolgen. Hoewel het Soul Body Fusion® proces in sommige gevallen resulteert in healing, is het meer dan alleen een instrument voor genezing. Het zorgt ervoor dat jij en je potentieel zich ontplooien op alle niveaus.

Op mijn website lees je ervaringen, de uitleg over de behandeling, de FAQ of bekijk er vlogs: https://www.anderstevoren.nl/.
Tot ziens, Maddy-Devi Homburg.

 

OP AFSPRAAK.
Data dat ik aanwezig kan zijn: 7+14+21+28 nov en 5 dec (zie verder agenda)

Prijs: Pakket van 3 sessies € 225,-

Website: www.anderstevoren.nlMoondance