Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus

Spirituele liefdesrelatie - workshopmiddag


Over de workshop “Spirituele liefdesrelatie”
Iedereen heeft een zelfbeeld dat gebaseerd is op zelfafwijzing, en op behoeftigheid aan liefde en erkenning van buitenaf om je waardevol te kunnen voelen. Veel liefdesrelaties raken daardoor na een tijdje in een crisis en lopen stuk, of -wat erger is- komen terecht in een gezapig soort samenzijn, uitsluitend gericht op veiligheid en routine.

Maar er is een uitweg uit deze patstelling, namelijk het onderliggende probleem oplossen: de verstoorde relatie tussen jou en jezelf. Deze workshop laat zien dat je hele zelfbeeld, en dus ook je relatie, gebaseerd is op een negatief geloof over jezelf, en op je aversie voor dit negatieve geloof. Doorgaans probeer je deze diepste pijnlijke zelfafwijzing toe te dekken met allerlei zelfbeschermende patronen, en met de liefde en erkenning van anderen.

De belangrijkste leverancier van deze bevestiging is de liefdespartner. Zolang je elkaar gebruikt om maar niet je diepste zelfafwijzing te voelen, blijft je relatie een vlucht uit de werkelijkheid, en een bevestiging van de illusie van behoeftigheid. Maar zodra je kiest voor volledige eigen verantwoordelijkheid kun je je negatieve geloof over jezelf benutten als een toegang tot je meest fundamentele natuurlijke staat van zijn.

Als je een liefdesrelatie hebt, kun je deze veranderen van een obstakel in een hulpmiddel bij de ontplooiing van je natuurlijke staat. Heb je geen relatie dan kun je in deze workshop leren hoe je behoeftigheid te veranderen in autonomie, en allerlei beknellende opvattingen over relaties (het zogenaamde "relatiedenken") los te laten. Daardoor is het hebben van een relatie niet langer je levensdoel, en wordt de kans op het krijgen van een vervullende spirituele relatie juist groter.

Data: zondag 19 mei

Prijs: €65,-, excl. consumpties. Djoj bied de mogelijkheid om vooraf de vegeterisch lunch te gebruiken, vanaf 12.00 tot 13.30 uur voor €8,-. Opgave via de website is noodzakelijk. Betaling van de lunch €8,- en consumpties verrricht je bij binnenkomst aan de bar van Centrum Djoj. Let op, er is GEEN pinautomaat aanwezig. Graag de lunch en consumpties contant afrekenen. Koffie/thee bij dit evenement en uitsluitend als je ook de lunch besteld €5,- voor/tijdens en na de workshop. Annulering mogelijk tot uiterlijk veertien dagen voor uitvoering. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd!

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Genietavond, elke week op donderdag
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stargate workshops DansKlank dagen Playful Abundance Tantra workshop Kidsstatic Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen op 31 augustus & 1 september Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Moeiteloos Succes Reis naar de rijkdom in jezelf Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Stoelyoga - Masterclass Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Stoelyoga - Yoga voor iedereen Biodanza met Monique Sajet One Tribe Biodanza zomeravonden Ecstatic Summer Djoj Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Buitengewoon Djoj Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Het meisje dat aan de oever verscheen