Ecstatic Summer Djoj

Stargate Connecting to Higher Self


Awaken to your higher potential and your path

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag rechtstreeks contact met eigen Hoger Zelf of een persoonlijke Lichtgids wil hebben en die meer wil kunnen vertrouwen op eigen intuïtie.

In je lichaam zit een organisch zend- en ontvangsysteem, je telepathisch kanaal, een samenwerking tussen licht gevoelige klieren en je hogere chakrasysteem, bedoeld voor het ontvangen en zenden van informatie van een hogere trilling. Door te leren dit te activeren en terug in gebruik te nemen kun je steeds meer op je eigen intuïtieve waarnemingen en eigen authentieke wijsheid gaan vertrouwen. Jouw hoger Zelf bewustzijn, je persoonlijke Lichtgidsen en Engelen kennen jouw incarnatie wensenlijst voor dit leven en zijn nu ook al helpend actief om jouw pad te begeleiden. De directe communicatie terugveroveren met hen, maakt dat je altijd je hulpteam voor raad en inzicht paraat hebt, bij wat het leven je ook brengt.

Samen met mijn team van Lichtgidsen, help ik je eerst op weg door activaties en het uitlijnen van je hogere chakra’s en Lichtsystemen. Daarna leer ik je en doe ik je voor, hoe je makkelijk en veilig contact maakt. We oefenen dit in tweetallen. De ervaring leert dat iedereen die meedoet aan de workshop aan het eind hiervan wel een eigen vorm van contact heeft gehad en dat dit makkelijker was dan je dacht. Als je eenmaal hebt ervaren hoe zich dit bij jou openbaart kun je hiermee (en met de geleerde oefeningen) thuis zelf aan de slag om je band met je multidimensionale Hoger Zelf en Lichtgids of Gidsen verder te ontwikkelen. Meer informatie over mij, de Stargate en mijn workshops vind je op mijn site en de site van Djoj.

Datum: zaterdag 11 mei

Prijs: Dag workshop €95,- en het weekend van 11 mei €190,- incl. koffie/thee en lunch.

Website: Lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Ecstatic Summer Djoj Kidsstatic DansKlank dagen Single Avonden - Slow Dating Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Moeiteloos Succes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Fascia: anders dan anders Stargate workshops Stoelyoga - Masterclass One Tribe Biodanza zomeravonden Buitengewoon Djoj Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Playful Abundance Tantra workshop Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen op 31 augustus & 1 september Stoelyoga - Yoga voor iedereen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Het meisje dat aan de oever verscheen