Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr

Nieuws

Pure Dance | De Vijf Ritmes

12 december 2019
Hallo danser, het leven is een feestje en dat kun je dansen op deze heerlijke, dynamische, meditatieve dansavonden van PURE DANCE.
Lees meer

Tantrisch genieten

13 december 2019
Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op.
Lees meer

White Night | 5 Ritmes ceremony

20 december 2019
Dresscode is wit. We verwelkomen de krachten van het oosten, zuiden, westen en het noorden. We verbinden de zon met de maan en het licht van het grote mysterie. We openen onze harten voor het licht.

Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

20 december 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

21 december 2019
Ecstatic Dance is begonnen op de dansvloer van Kalani/Puna/Big Island en door Max Fathorn meegenomen naar San Francisco.
Lees meer

Kerstbiodanza

21 december 2019
Kerst is bij uitstek een feest van verbinding, zoals Biodanza ook een feest van verbinding is. Daarom presenteert Centrum Djoj in Rotterdam haar jaarlijkse Kerstbiodanza met ervaren Biodanza docenten.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

27 december 2019
De heerlijke vrije dansavonden in CENTRUM DJOJ. Uit je bolletje in je mooie lijf elkaar ontmoeten in de dans. Leef je lekker uit, dans je heerlijk in. Verbind en deel je vibe's
Lees meer

Oudejaars-Wave | 5 Ritmes Ceremony

29 december 2019
Een diepgaande dans ervaring om het oude jaar af te sluiten. Een moment waarin je stil mag staan bij de ervaringen en gebeurtenissen van 2019.
Lees meer
Open Coffee XXL 8 januari