Genietavond, elke week op donderdag

Stoelyoga -Yoga voor iedereen


Yoga op de stoel is overal mogelijk van jong tot oud en van klein naar groot: iedereen kan meedoen; op de stoel. Op je stoel achter het bureau, tijdens het reizen naar je werk, in een rolstoel, op de bank bij je thuis of nu op dit moment terwijl je leest wat stoelyoga eigenlijk is. Stoelyoga is geschikt om te onderzoeken waar de bewegingsruimte in je lijf voelbaar is.

Veel te vaak kijken we naar de beperkingen, yoga op de stoel bied je de mogelijkheid om weer te kijken naar de bewegingsvrijheid die je wel hebt. Stoelyoga bevat alle elementen van een yogales en leert omgaan met inspanning en ontspanning.

Wil jij ervaren hoe je tot ontspanning komt op de stoel?

Yvonne van Helvoirt (Stoelyoga Rotterdam en Den Haag )

Yvonne van Helvoirt is oprichter van Stoelyoga Den Haag en haar praktijk voor Natuurgeneeskunde. Als stoelyoga docent en bewegingstherapeut is zij gespecialiseerd in het loslaten van verkramping en angst bij bewegen.

Zij is bedenker en docenten trainer van de Stoelyoga Masterclass™. Yvonne geeft bijscholing aan yogadocenten en trainingen aan therapeuten, verpleging en mantelzorgers. Zij is steeds vaker betrokken bij bewegingsstimulering projecten voor medewerkers bij bedrijven en patiënten in revalidatie,- en zorginstellingen om complementaire geneeskunde bij de reguliere zorg te integreren.

Daarnaast werkt zij als natuurgeneeskundig therapeut met het energetische lichaam, persoonlijke begeleiding en adem en ontspanningstechnieken om cliënten cognitief, emotioneel en psychosociaal weer in balans te brengen.

Yvonne is als instructrice gestart in de watersport en blijft altijd actief bewegen in water en op land tussen Rotterdam en Den Haag.

Data: 6+13+20+27 mei en 3 jun (zie verder agenda)

Prijs: 12,50 per les, éénmalig introductie aanbod 3 lessen voor €30,00(data vrije keuze)

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Fascia: anders dan anders
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Fascia: anders dan anders Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Moeiteloos Succes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Kidsstatic Single Avonden - Slow Dating Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Playful Abundance Tantra workshop Bewust Ondernemers Netwerk Café Genietavond, elke week op donderdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september Stoelyoga - Yoga voor iedereen Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Biodanza met Monique Sajet One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni DansKlank dagen Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Stoelyoga - Masterclass Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Ecstatic Summer Djoj Stargate workshops Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Non-dualiteit


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling