Pure Dance Eva

Tantra, bewust in contact


"Enjoy the Totality of your body, mind and soul."

Wil je jezelf en de ander beter leren kennen? Verkennen wat intimiteit voor jou betekent? Grenzen verkennen in een veilige setting en leren deze aan te geven?

Deze avondcursus is een eerste stap in jouw verkenningstocht binnen Tantra. Door deze reis aan te gaan kom je meer over jezelf en de ander te weten, waardoor je meer in verbinding kunt zijn met jezelf en de ander. Je leert beter omgaan met de ups en downs van het leven.

We gaan werken met onder andere energetische oefeningen, lichaamswerk en meditatie. De oefeningen geven je inzicht in jouw blokkades en bieden je tools om vanuit meer rust door het leven te gaan en meer in je kracht te staan. Je krijgt meer levenslust en voelt je bevrijd ook op het gebied van intimiteit.

De groepscursus is voor stellen, gelegenheidsparen en singles. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

En ook al ben je een paar, als twee mensen elkaar liefhebben, voltrekt zich één van de grootste paradoxen in het leven, één van de mooiste verschijnselen….Ze zijn samen en toch volkomen alleen; ze zijn bijna één, maar hun eenheid vernietigt niet hun individualiteit.

Over Jivas en Bewustincontact:
Jivas is Sanskriet voor "Het leven in zijn totaliteit". Wie je bent is opgebouwd uit verschillende lagen en ik breng de totaliteit van wie ik ben mee in mijn cursussen. Dus ook mijn ervaringen op het gebied van o.a. sjamanisme, dans en yoga neem ik mee in de cursussen die ik geef en de oefeningen die ik aanbied. Hierdoor ontstaat een holistisch geheel waarbinnen ook ruimte is voor de volledigheid van wie jij bent.

"Verander de wereld, begin bij jezelf" Spinoza.

Data: 22 en 29 sept, 6 en 27 okt, 3 nov en reserve datum 1 dec

Prijs:
5 zaterdagavonden, € 200,-- per persoon(incl. koffie,thee,snack), bij inschrijving met 2 personen wordt er 1x € 50,00 korting verleend. (Naam van de partner in de omschrijving erbij vermelden.)

Website: lees verderEcstatic Dance (original)