Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.

Nieuws

NIEUW: Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

1 januari 0001
Binnenin een floatingcabine drijf je moeiteloos op een mix van warm water (35℃) en een hoge hoeveelheid Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout laat je moeiteloos drijven en is geweldig voor het lichaam.
Lees meer

Liefde en sprankeling voor jezelf en je kind

24 november 2018
Deze workshop is een vervolg op 'sprankeling voor jezelf en je kind'. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit in je gezin zoekt.
Lees meer

Adem & Spieren in Balans - vrouwengroep

27 november 2018
Adem is de bron van leven. Maar ook van rust, van kalmte, van geluk, welzijn en vitaliteit. Nergens anders zijn lichaam en geest zo verbonden als bij de ademhaling. Want als je lichaam niet tot rust kan komen, kan je hoofd dat ook niet.
Lees meer

Nordic Shamanism - Down to earth spiritualiteit

1 december 2018
In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zijn er workshops gepland op maandelijkse basis.
Lees meer

AAU Single avonden

1 december 2018
Hoe mooi is het als je iemand ontmoet waarbij er een gevoel van herkenning is. Iemand die op één of andere manier vertrouwd voelt. Iemand waarbij je eens een keer niet je best hoeft te doen.
Lees meer

Geen plaats voor ziekte in een gezond lichaam

10 december 2018
Wie de knop om wil draaien en dus op zoek is naar een betere gezondheid en een verhoogde vitaliteit, zal dus eerst het lichaam moeten ontdoen van gifstoffen. De zogeheten Detox.
Lees meer

Expression of the Art within You

12 december 2018
Would you like to find a more direct way of expressing YOU through movement? In this workshop we will start a journey discovering the freedom of the authentic expression of YOU.
Lees meer

Kerstbiodanza

22 december 2018
Kerst is bij uitstek een feest van verbinding, zoals Biodanza ook een feest van verbinding is. Daarom presenteert Centrum Djoj in Rotterdam haar jaarlijkse Kerstbiodanza met ervaren Biodanza docenten!
Lees meer
Reading en Healing Basis en verdieping