Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!

Nieuws

Tantra avondcursus. € 40 last minute korting.

27 september 2018
De avondcursus Tantra, het verlangen naar verbinding bestaat uit 10 donderdagavonden. De cursus biedt de kans om ons complete programma mee te maken. We bouwen het zorgvuldig op, zodat je de kans krijgt om tantra stap voor stap in je leven te integreren.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

28 september 2018
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Workshop ‘Door liefde geraakt’ – Liefde als kracht ontvouwen in jezelf

30 september 2018
De liefde is zichzelf genoeg! Liefde is zo rijk en vol en tegelijk zo subtiel, het is een universele Liefdesfrequentie die transcedent is, jezelf overstijgt en je kunt je erop afstemmen.
Lees meer

Je ruimte innemen

30 september 2018
Op speelse wijze inzicht verwerven in hoe je verbaal en non-verbaal communiceert en jezelf versterkt of verzwakt in relatie tot de ander.

Lees meer

Movement Performance Creation

5 oktober 2018
We look for Conscious dancers who like to create a performance. In 8 evenings we work towards a performance (which will happen at 9th evening) with live music.
Lees meer

Ruimte voor je zachte kracht

6 oktober 2018
Tijdens deze dagworkshop maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is niet je zwakte maar je kracht. Het is waarvoor je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen.
Lees meer

Anders Waarnemen & Healing Basis

10 oktober 2018
De Basis training Anders Waarnemen en Healing is in principe voor iedereen. Wil je kennismaken met Trance Healing, Anders Waarnemen en je intuïtie ontplooien, of starten met de opleiding tot therapeut.
Lees meer

Fascia Flow & Veerkracht

11 oktober 2018
Heb jij het gevoel dat er nog meer uit het leven valt te halen? Ben jij klaar voor de "next step of self care & empowerment"? Reis dan mee in drie avonden!
Lees meer
Playful Abudance