Ecstatic Dance (orginal)

Nieuws

Tantra avondcursus, tantra festival, tantra workshop.

20 februari 2020
De cursus biedt de kans om ons complete programma mee te maken. We bouwen het zorgvuldig op, zodat je de kans krijgt om tantra stap voor stap in je leven te integreren.
Lees meer

8-handenmassage voor vrouwen

19 februari 2020
De 8-handenmassage is niet echt een massage zoals we deze kennen. Het is eerder een aandachtige, respectvolle, warme, synchrone streling over het hele lichaam.
Lees meer

Biodanza met Ruud, elke vrijdagavond

21 februari 2020
Herontdek je eigenste ik, door dans en muziek. Gezellige sfeer en leuke mensen, uitnodigend om lekker in je vel te zijn. De Biodanza dans van jou leven brengt je in beweging.
Lees meer

Ritual Cacao Ceremony and Sacred Dance

23 februari 2020
We share with You a Sacred Dance with Shamanic influences, inspired by Ecstatic dance, where we bring a unique experience through special connections.
Lees meer

Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam

21 februari 2020
Dit netwerk staat voor verbinden, verdiepen en versterken. Meer dan zien en gezien worden en leads for business scoren, draait het in dit netwerk om het vergroten van de kracht van de deelnemende ondernemers.
Lees meer

Driedaagse Clarity Workshop: 21-23 februari

21 februari 2020
Wil je loskomen van je oude programma's en tot bloei komen? Wil je helderheid over je angsten en verlangens, over machteloosheid en strategie├źn, de droomwereld en de werkelijkheid?
Lees meer

Koning van het Rijk, doorlopende jaartraining grensbewustzijn

28 februari 2020
In deze doorlopende jaartraining ga je op basis van je dagelijks leven op zoek naar die aspecten in jezelf die je tot koning maken in je eigen rijk en de aspecten die je tot onderdaan maken van je omgeving, angsten en conditioneringen.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

29 februari 2020
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer
Genietavond, elke week op donderdag