Stargate workshops

Unfolding Self | 5 Ritmes dansreis


Een unieke dansreis van 3 weekenden met dezelfde mensen. Dit geeft een basis van veiligheid en ruimte om je te openen voor dat wat zich wil prijsgeven. Dans en beweging zijn krachtige handvatten om te ontspannen, op te laden en je aandacht wakker te houden in het hier en nu. Het ontwikkelt onze mogelijkheden voor authentieke en creatieve expressie terwijl we alle lagen van onszelf leren integreren – lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Dit zal ons helpen om meer aanwezig te zijn en onze volledige potentie te leven.

18 februari | Introductie dag
We exploreren onszelf, elkaar, de ruimte en de dans om zo een beter beeld te krijgen met wie of wat we te maken hebben en wat er gebeurt in ons lijf, hoofd en hart.

10 & 11 maart | Selfacceptance & Trust
‘Wie ben ik ’ is waar het allemaal begint en van daaruit kunnen we onze sterke en zwakke kanten gaan bekijken. Het vertrouwen begint wanneer je anders naar jezelf kunt kijken.

21 en 22 april | Relationship & Intimacy
Vanuit zelfvertrouwen en liefdevol naar jezelf kijken, kun je volwaardige en gelijkwaardige relaties aangaan. Ben je innerlijk in balans en sta je in je kracht, dan nodigt dit anderen uit om dichterbij te komen en ontstaat er ruimte voor intimiteit.

12 en 13 mei | Life & Death
Vanuit een basis van zelfvertrouwen en openheid, wordt de tijd van het moment dat je gaat leven totdat je weer dood gaat, een spel. In die tijd krijg je de kans om je volle potentie te leven en de krachten in jezelf te ontdekken die maken wie jij bent en waarom je op deze aarde bent.

Drie weekenden waarin je uitgenodigd om de stappen te maken die klaar zijn om gezet te worden.

Data: 18 feb (introductiedag) en 10+11 mrt en 21+22 apr en 12 +13 mei (zie verder agenda)

Prijs:
Prijs €375,00 | 3 weekenden + introductiedag. Geboekt en betaald voor 1 februari 2018 €335,00. Alleen introductiedag €45,00. Gehele dag thee, koffie en lunch €7,50 per dag. Gespreid betalen (via deze website kan) Overnachten mogelijk. Max 30 dansers. Los weekend bij uitzondering mogelijk en in overleg.

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Change - Live Your Dream Reis naar de rijkdom in jezelf Reading & Healing 5 ritmes dansreis Tantric Djoj


Beleef je lijf festival 24 maart