Kerstbiodanza

Workshop Landen in je Lijf


Heb jij ook wel eens een vol hoofd en wil je deze leegmaken?
Wil jij meer rust en balans in je leven?
Heb je wel eens vragen of dingen waar je mee zit en kom je er niet uit?
Wil je inzichten krijgen om een aantal zaken waar je mee zit te ordenen?
Wil je praktische tips om meer energie te krijgen
Ben je toe aan verandering en heb je al veel dingen geprobeerd?

De workshops Landen in je lijf gaan over energie en hoe je meer energie kunt hebben. Veel mensen ervaren een continue druk. Deze druk zet zich bewust of onbewust vast in het lichaam en geeft allerlei fysieke klachten als druk op de borst, stress, vastzittende schouders, lage rugklachten, slecht slapen en vermoeidheid. Steeds meer mensen willen dingen anders doen. Ze willen meer rust en ontspanning, beter hun grenzen aan leren geven, meer overzicht en tijd voor zichzelf. De workshops hebben als doel om je bewust te laten worden van je valkuilen, je gedrag en de dingen die je dwars zitten en anders wilt doen in je leven. Praktische tips en fysieke oefeningen zorgen ervoor dat je je goed gaat voelen, er dingen veranderen en er nieuwe energie door je lichaam zal stromen.

Dingen anders doen en echt veranderen - Danny van der Linden.

In de introductie workshop gaan we aan de slag met de 4 dimensies van energie. Aan de hand van inspirerende oefeningen en praktische tips kijken we hoe jouw energie stroomt en in welke plekken in je lichaam het meer zou kunnen stromen. De workshop is erop gericht een aantal dingen in je leven te veranderen, zodat je meer energie uit de dag kunt halen en je je goed kunt voelen.

Wat gaan we doen?
Aan de slag met de 4 dimensies; mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel
- Meerdere fysieke oefeningen gericht op het verbeteren van de ademhaling en je goed voelen
- Een TAO CHI oefening om te ontspannen en uit je hoofd te gaan
- Leren hoe energie in jouw lichaam stroomt en vastzit aan de hand van de 3 assen van energie

Aan het eind van de dag zal je:
- inzicht hebben in hoe je meer energie kunt krijgen
- je lichaam meer voelen en je energiek voelen
- je hoofd leeg zijn
- je bewust zijn van zaken die je energie kosten
- meer effectief zijn en minder stress ervaren
- meer rust hebben om te genieten van het leven
- kennis hebben over de 4 dimensies van energie en hoe deze voor jou werken


Testimonials
"Ik, bekend als zeer nuchter, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg, ging naar een workshop Landen in je lijf. Klinkt nogal.. niet nuchter. Een nieuwe ervaring zo zag ik het zelf. Na een dag heftige introductie cursus heb ik mij direct opgegeven voor een weekend: ondanks dat ik keihard met mijn eigen gevoel ben geconfronteerd, voelde dit juist heel goed. Een juiste stap naar positiviteit en toekomstgericht durven denken. De hele sfeer binnen een groep kan Danny echt heel goed creëren. Hij durft je anders te laten denken, door jezelf, je energie, je denken een spiegel voor te houden."

"Landen in je Lijf is mijn geestelijke APK."

MEER INFORMATIE EN TICKETS »
Meer dan 80% van de deelnemers geeft aan blijvend dingen te hebben aangepast en veranderd in hun leven. Minder moeten, je kunnen uiten, je fysiek beter voelen en in je eigen kern zitten is ook voor jou mogelijk!
Video Landen in je Lijf

Trainer Danny van der Linden
De trainer Danny van der Linden is al ruim 11 jaar bezig met bewustwording en energie. Hij heeft diverse opleidingen in België en Nederland gevolgd om zich te verdiepen in energie en hoe mensen door bewust te zijn dingen kunnen veranderen. In de opleiding 4 Dimensioneel bodywork en levenskunst heeft Danny veel kennis opgedaan van de oosterse geneeskunde, shiatsu en hoe het menselijk lichaam werkt.

In zijn workshops combineert hij zijn kennis van oosterse geneeskunde en business ervaring en traint, coacht en begeleidt hij mensen zodat ze meer energie hebben en hun vraagstukken kunnen oplossen.

“ Zolang ik me kan herinneren, ben ik al hoogsensitief, zag ik dingen die anderen niet zagen en was ik bezig met het helpen van mensen. Zes jaar geleden, aan de rand van het zwembad in Turkije, kwam de vraag voorbij: “wat wil je nu echt?”. Op dat moment heb ik het besluit genomen om mijn hart te volgen door spiritualiteit en het helpen van mensen te combineren in de vorm van trainingen en coachings.”

Praktische informatie
Max. 20 deelnemers
Tijd: 9:30 – 16:00

Inclusief lesmateriaal
Inclusief luxe lunch

Datum: zaterdag 19 september

Prijs:
€ 99,-

Website:
www.landeninjelijf.nl

Link naar inschrijven/betalen
Heart of  Men Mannengroep