Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.

Zin en onzin over spiritualiteit


In deze lezing, zin en onzin over Spiritualiteit, er is zeker meer tussen hemel een aarde, vertel ik vanuit meer dan 25 jaar eigen ervaring over mijn inzicht op spiritualiteit. Aan het einde van de lezing geef ik een korte healing demonstratie.

In ongeveer een uur, neem ik je mee in wat ik als kind ervaarde dat ik kon healen en dingen zag die niemand anders zag, wat spiritualiteit voor mij betekent. Hoe vertrouw je op je intuïtie. Hoe past synchroniciteit.

Ik ga ook in op keuze vrijheid, het beleven van je eigen waarheid en doen wat goed voor jou voelt op spiritueel gebied. Geen angst voor spiritualiteit maar er op vertrouwen dat wat je voelt ziet en hoort echt is, dat is mijn boodschap.

Volgens mij is de weg naar Intuïtieve ontplooiing heel simpel, ik ga er vanuit dat iedereen het kan. Iedereen heeft talent, je moet je talent wel oefenen om het te ontwikkelen. En als je het ontwikkeld hebt, hoe pas je dat dan toe in de praktijk, in je dagelijks leven toe.

Mijn visie op het beleven van spiritualiteit is: met beide voetjes op de grond, nuchter met veel humor.

Datum: donderdag 5 juli

Prijs:
Toegang is gratis.

Website: Lees verderSjamanistisch Festival