Biodanza jaargroep met Brenda

Ingrid van Schuylenburch (AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch)

Ingrid van Schuylenburch is een fulltime Cranio-sacraal therapeut en Alexander Techniek docent. Zij geeft individuele- en groepssessies in de Alexander Techniek, Cranio-sacraal therapie, Bewegingstechniek in Centrum Djoj in Rotterdam-Hillegersberg, het Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen in Rotterdam-centrum en in Centrum Europaplein in Amsterdam.

Bij bedrijven leert zij de Alexandertechniek ter preventie van werkgerelateerde klachten en aan werknemers in reïntegratietrajecten. Ingrid geeft Alexandertechniek introducties en heeft dit onder andere gedaan aan de patiënten van de pijnpolikliniek van het Maasstadziekenhuis in Rotterdam. Zij was verbonden als Alexandertechniek docent aan de HBO-opleiding De Acteerschool Rotterdam en Codarts.

Ingrid heeft de opleidingen gevolgd bij het Alexander Techniek Centrum Amsterdam (ATCA) en Peirsman Cranio-sacraal Akademie (Bussum, Antwerpen) en is in het bezit van het diploma HBO-opleiding Medische Basisvakken. Zij is tevens een gekwalificeerd ESB practitioner (Energetische Structurele Balans) en heeft cursussen gevolgd in Reiki en Quantum Touch.

Ingrid van Schuylenburch is lid van de beroepsverenigingen NCSV, NeVLAT en STAT, en is geregistreerd bij RBCZ en Vektis. Zij neemt deel aan het bij- en nascholingsaanbod van de beroepsverenigingen.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust Ondernemers Netwerk Café Wheel of Consent
Over de trainer
Ingrid van Schuylenburch
AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch


Telefoon:06 3861 9234
Mobiel:06 3861 9234
www.ingridvanschuylenburch.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Cursus Ontspanningsmassage Touch of Divinity, Tantradagen Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza jaargroep met Brenda Biodanza Festival 2 januari 2021 Wheel of Consent Vrienden van Djoj


Cursus Ontspanningsmassage