Waar je Hart is, is je Thuis 29 september

Ingrid van Schuylenburch (AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch)

Ingrid van Schuylenburch is een fulltime Cranio-sacraal therapeut en Alexander Techniek docent. Zij geeft individuele- en groepssessies in de Alexander Techniek, Cranio-sacraal therapie, Bewegingstechniek in Centrum Djoj in Rotterdam-Hillegersberg, het Medisch Centrum voor Staturele Aandoeningen in Rotterdam-centrum en in Centrum Europaplein in Amsterdam.

Bij bedrijven leert zij de Alexandertechniek ter preventie van werkgerelateerde klachten en aan werknemers in reïntegratietrajecten. Ingrid geeft Alexandertechniek introducties en heeft dit onder andere gedaan aan de patiënten van de pijnpolikliniek van het Maasstadziekenhuis in Rotterdam. Zij was verbonden als Alexandertechniek docent aan de HBO-opleiding De Acteerschool Rotterdam en Codarts.

Ingrid heeft de opleidingen gevolgd bij het Alexander Techniek Centrum Amsterdam (ATCA) en Peirsman Cranio-sacraal Akademie (Bussum, Antwerpen) en is in het bezit van het diploma HBO-opleiding Medische Basisvakken. Zij is tevens een gekwalificeerd ESB practitioner (Energetische Structurele Balans) en heeft cursussen gevolgd in Reiki en Quantum Touch.

Ingrid van Schuylenburch is lid van de beroepsverenigingen NCSV, NeVLAT en STAT, en is geregistreerd bij RBCZ en Vektis. Zij neemt deel aan het bij- en nascholingsaanbod van de beroepsverenigingen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
ma 20 mei 2019
09:00-18:00
ma 20 mei 2019
09:00-18:00
ma 27 mei 2019
09:00-18:00
ma 27 mei 2019
09:00-18:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Cursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Ingrid van Schuylenburch
AT&Cranio Ingrid van Schuylenburch


Telefoon:06 3861 9234
Mobiel:06 3861 9234
www.ingridvanschuylenburch.nl
at.cranio@ingridvanschuyle...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Biodanza met Monique Sajet One Tribe Biodanza zomeravonden Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Ecstatic Summer Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Kidsstatic Playful Abundance Tantra workshop DansKlank dagen Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Boeddha Festival 9 febr Moeiteloos Succes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Fascia: anders dan anders Genietavond, elke week op donderdag Cursus Ontspanningsmassage Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Bewust Ondernemers Netwerk Café Open Dagen op 31 augustus & 1 september Single Avonden - Slow Dating


Non-dualiteit