Jan en Caroline Den Boer en Van Wijngaarden (Tantratraining)

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan tantra trainingen, coaching en lezingen. Voor de verschillende vakgebieden zijn boeken te koop en op onze website zijn artikelen, video en audio beschikbaar: www.tantratraining.nl
Nieuw boek: Tantra, het geheim van de liefde.

Het inzicht van tantra is, dat je kunt leren genieten van je verlangens. Dat het gevoel van verlangen op zich een staat van geluk kan zijn, waar je niets mee hoeft en dat je niet hoeft te verdringen. Waarin je volledig vrij kunt zijn in hoe je met een object van verlangen wilt omgaan, of dit nu een koekje is of een (seksueel) aantrekkelijke partner. Vanuit deze vrijheid wordt het mogelijk om je op een spirituele manier te verbinden met jezelf, anderen en het hogere. Wij mensen hebben een sterk verlangen naar verbinding. Zolang we in de strijd zitten tussen bevredigen of overwinnen van dit verlangen zijn we in strijd met onszelf en de omgeving. Tantra biedt de mogelijkheid om te stoppen met vechten, los te laten en van daaruit te leren ons in vrijheid te verbinden.

Tantra leert je leven in liefde. Heb je genoeg van verwijten, strijd en eenzaamheid? Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van een liefdevolle verbinding zonder strijd en pijn.
Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht.
Op die manier werk je niet alleen aan een stabiele en opwindende relatie, maar ook aan een liefdevolle wereld waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol kunnen ontmoeten.

Onze werkwijze en grenzen.
Wij werken altijd vanuit jouw ervaring als deelnemer in een oefening of meditatie, vervolgens een korte deelronde en dan geven wij betekenis aan je ervaring.
In onze workshops doen we geen seksuele handelingen. Binnen deze veilige grenzen is een diepgaand onderzoek mogelijk naar het verlangen (inclusief het seksuele verlangen) en het leven vanuit liefdevolle aandacht.

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied. De trainingen zijn gebaseerd op 25 jaar onderzoek en ervaring.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
za 23 okt 2021
11:30-23:30
 
Tantra festival
Hillegersberg, Rotterdam
za 23 okt 2021
11:30-23:00
Hillegersberg, Rotterdam