Bodymind Festival 2020 op 22 maart

Kitty Middelham (Meander massagecursussen)

De cursussen worden begeleid door Kitty Middelham, gediplomeerd masseur. Zij is vakkundig opgeleid in divers beroeps-massage opleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Ze geeft sinds 22 jaar massagecursussen in Centrum Djoj. Tijdens de cursussen zijn minimaal twee ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.
Na het volgen van een basiscursus of gevorderdencursus is het mogelijk om een individuele supervisie af te spreken. Deze supervisie is bedoeld om de hele massage en lichaamshouding nog eens grondig door te nemen en de puntjes op de i te zetten. De supervisie vindt plaats in centrum Djoj. Datum en tijd in overleg.

Zij geeft ook weekendcursussen op mooie locaties te midden van prachtige natuur in Drenthe (Schoonloo). Haar massagepraktijk aan huis in Gasteren heeft tevens een bed&breakfast waar je je kunt laten masseren of een massageworkshop of cursus kunt volgen.
Daarnaast geeft zij stoelmassage op de werkplek en workshops op maat bij zorginstellingen en het hospice.

Zij biedt een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding. Daarnaast coaching voor de praktische kanten van het opzetten van een praktijk. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en ervaring kan het van wezenlijk belang zijn een persoonlijk stappenplan te maken. We bekijken dan gezamenlijk de persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. We bespreken welke kwaliteiten je nog beter kunt benutten, welke aandachtspunten er zijn en welke massagevaardigheden nog beter ontwikkeld dienen te worden. Hierdoor krijgt het opbouwen van een succesvolle praktijk optimale kansen. Dit traject vindt plaats in Centrum Djoj. Data en tijden in overleg.

Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie, dan bespreken we de verschillende opties en bekijken we wat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie, werk of ervaring.

Activiteiten


14 en 15 maart Weekend Basiscursus Massage

Datum
Tijd
Activiteit
za 14 maart 2020
09:30-17:30
 
14 en 15 maart Weekend Basiscursus Massage
zo 15 maart 2020
09:30-17:00
 
14 en 15 maart Weekend Basiscursus Massage

18 en 19 april Weekend Gevorderdencursus Massage

Datum
Tijd
Activiteit
za 18 april 2020
09:30-17:30
 
18 en 19 april Weekend Gevorderdencursus
zo 19 april 2020
09:30-17:00
 
18 en 19 april Weekend Gevorderdencursus

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Vijf Ritmes - Pure Dance Time Bender Experience
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Capoeira lessen voor Kinderen Time Bender Experience Boeddha Festival 9 febr Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Touch of Divinity, Tantradagen Intuïtie & Persoonlijke kracht Stargate Workshops Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Flesjmop 2020 Bodymind Festival 2020 op 22 maart Moondance Open dagen 29 & 30 augustus Anders Avondje Uit Single Avonden Bewust Ondernemers Netwerk Café Sjamanistisch Festival Cursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet Vijf Ritmes - Pure Dance Wheel of Consent Genietavond Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Vrienden van Djoj


Sjamanistisch Festival