Pure Dance | De Vijf Ritmes

Kitty Middelham (Meander massagecursussen)

De cursussen worden begeleid door Kitty Middelham, gediplomeerd masseur. Zij is vakkundig opgeleid in divers beroeps-massage opleidingen en een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Ze geeft sinds 22 jaar massagecursussen in Centrum Djoj. Tijdens de cursussen zijn minimaal twee ervaren assistenten aanwezig die ondersteunend begeleiden en meedoen als cursist indien er een oneven aantal is.
Na het volgen van een basiscursus of gevorderdencursus is het mogelijk om een individuele supervisie af te spreken. Deze supervisie is bedoeld om de hele massage en lichaamshouding nog eens grondig door te nemen en de puntjes op de i te zetten. De supervisie vindt plaats in centrum Djoj. Datum en tijd in overleg.

Zij geeft ook weekendcursussen op mooie locaties te midden van prachtige natuur in Drenthe (Schoonloo). Haar massagepraktijk aan huis in Gasteren heeft tevens een bed&breakfast waar je je kunt laten masseren of een massageworkshop of cursus kunt volgen.
Daarnaast geeft zij stoelmassage op de werkplek en workshops op maat bij zorginstellingen en het hospice.

Zij biedt een individueel traject Eigen Praktijk aan voor diegenen die een praktijk willen beginnen of dit overwegen. Dit bestaat uit supervisie voor verfijning en verdieping van massagetechnieken en lichaamshouding. Daarnaast coaching voor de praktische kanten van het opzetten van een praktijk. Afhankelijk van de persoonlijke situatie en ervaring kan het van wezenlijk belang zijn een persoonlijk stappenplan te maken. We bekijken dan gezamenlijk de persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. We bespreken welke kwaliteiten je nog beter kunt benutten, welke aandachtspunten er zijn en welke massagevaardigheden nog beter ontwikkeld dienen te worden. Hierdoor krijgt het opbouwen van een succesvolle praktijk optimale kansen. Dit traject vindt plaats in Centrum Djoj. Data en tijden in overleg.

Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie, dan bespreken we de verschillende opties en bekijken we wat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie, werk of ervaring.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 5 oktober 2019
09:30-17:30
za 16 november 2019
09:30-17:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust Ondernemers Netwerk Café Boeddha Festival 9 febr
Over de trainer
Kitty Middelham
Meander massagecursussen


Telefoon:0592308815
Mobiel:0644608559
www.massagepraktijk.net
meander@massagepraktijk.net
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abundance Tantra workshop One Tribe Biodanza zomeravonden Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Ecstatic Summer Djoj Boeddha Festival 9 febr Non-dualiteit Cursus Ontspanningsmassage DansKlank dagen Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen op 31 augustus & 1 september Reis naar de rijkdom in jezelf Kidsstatic Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Bewust Ondernemers Netwerk Café Moeiteloos Succes Biodanza met Monique Sajet


Boeddha Festival 9 febr