Biodanza met Monique Sajet

Guri de Blok (Guri de Blok)

Guri de Blok studeerde fysische techniek aan de HTS, aansluitend 4 jaar filosofie aan de UvA en praktiseerde daarnaast verschillende meditatie vormen. Tijdens zijn werkzaamheden als natuurkundig onderzoeker gaf hij ook Yogales.

Vanaf 1987 werd hij actief in commerciële functies o.a voor de engelse firma Polymer Labs was hij verantwoordelijk voor de vestigingen in Nederland en Duitsland.

Tijdens een 3 jarig verblijf en studie in India, heeft hij kennis gemaakt met verschillende tradities en in het bijzonder met non-dualiteit (Ad-vaita).

Belangrijke leraren voor hem zijn Hans Knibbe, Ramana Maharshi en de Indiase Advaita leraar Sri Poonja. Verder heeft Guri sinds 2002 jaar ervaring met de Diamond Approach van A.H. Almaas.

In 1996 heeft hij Presence, een bureau voor werving selectie, assessment training en coaching opgericht en was daarin 15 jaar actief. Het bedrijf groeide naar ca. 25 mensen op het hoogste punt en is verkocht in 2012.

Naast het ondernemerschap heeft hij veel ervaring met de begeleiding, training en coaching van mensen in vaardigheden en houding vanuit een zijnsgeoriënteerde visie. Vanuit zijn betrokkenheid met het Inloophuis Utrecht voor mensen met kanker geeft hij speciale training in omgaan met energie voor de ervaring van vrijheid ondanks pijn en eindigheid.

Door bijna 40 jaar ervaring in zelfonderzoek en 25 jaar in het bedrijfsleven is hij in staat om DGA’s, managers, teamleden op effectieve wijze bij de kern van hun zaak te brengen. Ze te leren ontspannen waardoor ze helderheid over hun toekomstvisie ervaren met veel energie aan de slag gaan.


Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 12 juni 2020
13:00-17:00
 
Workshop Reis naar de rijkdom in je zelf
vr 26 juni 2020
19:30-21:30
 
Non-dualiteit avond

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Bewust Ondernemers Netwerk Café
Over de trainer
Guri de Blok
Guri de Blok


Telefoon:06 22965297
www.gurideblok.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Open dagen 29 & 30 augustus Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje Uit Stargate Workshops Vrienden van Djoj Floating By Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Capoeira lessen voor Kinderen Vijf Ritmes - Pure Dance Cursus Ontspanningsmassage Moondance Biodanza met Monique Sajet Wheel of Consent Genietavond, elke week op donderdag Intuïtie & Persoonlijke kracht


Vrienden van Djoj