Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez

Birgit Haberkamp (Taoworks)

Sinds mijn afstuderen aan de Rotterdamse Dansacademie in 1987 geef ik les in diverse vormen van bewegingskunst. Alles wat in de mens beweegt boeit mij. En ik tracht ernaar om de binnenkant en de buitenkant met elkaar in harmonie te laten zijn.

Mijn pad liep via de dansopleiding , een 4 jarige Gestalttherapieopleiding, meerdere jaren sjamanistische trainingen bij Daan van Kampenhout en Ivana Caprioli na de TAO. Wat letterlijk ‘ De Weg’ betekent.

In de Healing Tao vond en vind ik nog steeds de intergratie van de vele vormen van bewegingskunst, therapie en energiewerk die ik mij tot nu toe eigen heb gemaakt. Mijn zoektocht gaat erover het spirituele in de materie te verankeren. Dat betekent voor mij de verbinding met het geheel en een gevoel van eenheid in de polariteit te ervaren. Het is voor mij belangrijk dat de meditatietechnieken die ik beoefen in het dagelijks leven toepasbaar zijn.

“We hebben allemaal redenen om te bewegen. Ik beweeg om heel te worden.”

Ik geef nu dertien jaar les in de Healing Tao technieken in Utrecht , Driebergen - Zeist en Rotterdam. Daarnaast geef ik regelmatig zomer voorjaars- en wintertrainingen in Noord Frankrijk.
Het lesgeven voor groepen op maat en individuele rituelen voor het in beweging brengen van wat is gestagneerd is ook mogelijk.

Naast mijn Healing Tao praktijk werk ik in Rotterdam bij Codarts als dansimprovisatie en compositiedocente met jonge circusartiesten in opleiding. Het werken met jonge mensen die aan het begin van hun carrière staan prikkelt mij voortdurend om nieuwe manieren van creativiteit te ontplooien en mijn blik op het leven ruim te houden.

Tekens in droge klei
Verdwijnen als de klei zacht wordt
Littekens op onszelf
Verdwijnen als ons innerlijk zacht wordt
Deng Ming-Dao

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust in Contact Pure Dance | De Vijf Ritmes
Over de trainer
Birgit Haberkamp
Taoworks


Telefoon:0644560642
www.taoworks.nl
bihab@wxs.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Bewust in Contact Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Leren los laten, Jan Bommerez Improvisatietheater Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 3 febr Buitengewoon Djoj Biodanza Festival Non-dualiteit Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: anders dan anders Sprankeling voor jezelf en je kind Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stargate workshops Adem & Spieren in Balans Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Oud & Nieuw Celebration Geweldloze Communicatie Festival Beleef je Lijf Genietavond, elke week op donderdag Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei De ontdekking van het ware zelf


Open Dagen 5 & 6 januari 2019