Floating By Djoj

Janna Hopman (Stargate Lightwork)

In persoonlijke sessies en in workshops, ondersteun ik mensen al 25 jaar om meer contact te krijgen met hun eigen hoger persoonlijk- en spiritueel potentieel, dichtbij zichzelf te komen en te gaan leven vanuit hun authentieke kracht, vreugde en balans. In dit werk wordt ik ondersteund door de Stargate en door veel liefdevolle Helpers van hoger Licht.

Al vanaf mijn kinderjaren ervaar ik de wereld ook met mijn fijnstoffelijke zintuigen en dit is in toenemende mate, in golfbewegingen, ontwikkeld naar een rechtstreeks telepatisch contact met mijn hogere aspecten van Zelf en andere persoonlijke Gidsen, die mij en via mij anderen begeleiden door het geven van gechannelde informatie en helend geluid en lichttaal.

In de Stargate workshops die ik in Djoj geef, ontvang ik zo als "portaalwachter" van het Stargateveld ook telepatische informatie over wie zich aanmelt om in het Veld te komen. Liefdevolle hulp van hoger Licht van de geascendeerde Meesters en Sterren families. Mijn "eigen team" waar ik sinds een aantal jaren voortdurend mee samenwerk is daar altijd bij aanwezig. Dit zijn aspecten van mijzelf in het grotere verband van mijn multidimensionaliteit van mijn Ziele zijn. Grote woorden die inhouden dat ik beetje bij beetje stukjes van mijn levens ervaringen van mijzelf die bestaan in andere dimensies aan het ontsluieren ben. Ik ben in die zin iemand die je een "Starseed" zou noemen. Omdat ik meerdere zelfaspecten heb in ander Sterrenbestaan. De kennis en ervaring die ik heb van dit andere bestaan helpen mij in mijn werk en delen van de verworvenheden worden weer actueel in mijn leven nu. Daar waar ik zelf weer een stukje veroverd heb, kan ik dit ook weer uit eigen ervaring doorgeven in mijn workshops en persoonlijke sessies.

Vier aspecten van dit Hoger Zelf bewustzijn zijn op dit moment ontwaakt actief. Mijn Pleiadian, mijn Arcturian, mijn Hathor en mijn Pachat hogere dimensionale aspecten. Velen van ons die spiritueel aan het ontwaken zijn, maken een zelfde soort ontwikkeling door. Ontwaken in hun multidimensionale mens zijn, met een groter intuitief vermogen, helend vermogen, helder voelende-, ziende-, wetende waarnemingen. Ontwaken in hun missie, datgene wat zij in deze tijd van grote veranderingen hier op Aarde komen doen als Licht werker, als dienende en helpende bijdrage in de transformatie van ons menselijk ras en onze levende planeet Aarde.

Mijn "Aardse" professionele scholing en ervaring achtergrond voor dit werk komt o.a. uit regressie- en reïncarnatie therapie en quantum healing technieken.
Met gebruikmaking hiervan werk ik op dit moment vooral vanuit de verbinding met mijn hogere aspecten van Zelf om datgene te manifesteren wat in het moment het meest bevorderlijk en dienend is om te weten, te helen of te transformeren.

Veel van dit werk doe ik met behulp van de Stargate. Een van buitenaards gegeven helpende technologie die iedereen die hiermee in aanraking komt een makkelijke toegang verschaft naar de trillingen van de hogere dimensies.
De Stargate werkt als een multidimensionaal portaal om deze hogere dimensies (vanaf de derde tot en met de twaalfde dimensie) in de ruimte waar we zijn te brengen. In dit veld nodigen we vervolgens, de in deze hogere dimensies in Lichtvorm levend hoger bewustzijn uit om ons te ondersteunen met wat op dat moment voor iedereen het meest dienstbaar is. Wij krijgen hierbij o.a. hulp van onze hoger Zelven en Gidsen, Engelen, Geascendeerde Meesters en familie van de sterren zoals de Hathors, de Pleiadiërs en de Arcturians. In de workshop meditaties komt onze eigen energie vanzelf in harmonie met deze hogere vibrationele energie en dit brengt fantastische activatie en ontwaken kadootjes mee.

De Stargate is één van de toonaangevende hulpmiddelen van deze tijd die een snelle verruiming van het menselijk bewustzijn bevordert en bijdraagt in het opruimen van wat je in de weg zit om de Lichtste en meest authentieke versie van jezelf te worden.
Ik verheug me erop je in mijn workshops en persoonlijke sessies te ontmoeten.
Een liefdevol namasté voor jou.

Janna Hopman

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 23 mei 2020
09:30-16:30
 
Geannuleerd. Weekend intensive 23+24 mei
za 26 september 2020
09:30-16:30
 
Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht
za 31 oktober 2020
09:30-16:30
 
Weekend intensive 31 okt en 1 nov.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Capoeira lessen voor Kinderen Wheel of Consent
Over de trainer
Janna Hopman
Stargate Lightwork


Telefoon:06 28202850
Mobiel:06 28202850
www.stargatelightwork.com
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating By Djoj Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Vrienden van Djoj Stargate Workshops Anders Avondje Uit Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Ontspanningsmassage Bewust Ondernemers Netwerk Café Moondance Genietavond, elke week op donderdag Vijf Ritmes - Pure Dance Capoeira lessen voor Kinderen Wheel of Consent Touch of Divinity, Tantradagen Open dagen 29 & 30 augustus Biodanza met Monique Sajet


Vijf Ritmes - Pure Dance