Tantra, bewust in contact

Martin de Lange (Streamwinner)

Martin de Lange (1947) heeft de opleiding van Peter Hess Academie (www.peter-hess-institut.de) voor klankmassage met succes gevolgd. MAANDELIJKS op VRIJDAGAVOND (en soms op de DONDERDAGavond) schept hij de gelegenheid om tot een diepe ontspanning te komen in een KLANKSESSIE. Dankzij een ervaring van >20 jaar in Vipassana meditatie en Metta meditatie (liefdevolle vriendelijkheid) geeft hij je de mogelijkheid om een moment geheel voor jezelf te nemen. Een geschenk voor slechts €15,-!

Naast klankschalen maakt Martin gebruik van andere geluidsbrengers o.a. de oceandrum, gongs, thingsa's etc. De Klankschaal meditatie is voor een diepe ontspanning (een geschenk voor jezelf of voor iemand anders).

Zijdelings is er aandacht voor METTA/KARUNA (mededogen) meditatie, dat beoogt een staat van zijn te ontwikkelen waarin men vriendelijker, gelijkmoediger wordt t.o.v zichzelf en haar/zijn omgeving.

Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Martin bekend met stress, burn out en de gevolgen hiervan. Zijn ervaringen vinden hun (weer)klank in de klank en meditatie sessies.

Het is mogelijk om klankmeditatie op locatie te geven en afspraken te maken voor een individuele klankmassage. Of in een organisatie klank te geven om stress te reduceren en/of te voorkomen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 28 september 2018
19:30-21:30
 
VOL! Klanksessie ter ontspanning
vr 26 oktober 2018
19.30-21.30
 
Klanksessie ter ontspanning
vr 30 november 2018
19.30-21.30
 
Klanksessie ter ontspanning
vr 14 december 2018
19.30-21.30
 
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven.
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sjamanistisch Festival Improvisatietheather, Speel je vrij Basiscursus Ontspanningsmassage Je ruimte innemen, improvisatietheather Cursus Feng Shui Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Faciafit Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Tantra, bewust in contact Stargate workshops Tantric Djoj Single Avonden - Slow Dating Pure Dance Eva Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans Tantra festival 10 november De ontdekking van het ware zelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reis naar de rijkdom in jezelf Reading en Healing Basis en verdieping


Pure Dance Eva