Change - Live Your Dream

Martin de Lange (Streamwinner)

Martin de Lange (1947) heeft de opleiding van Peter Hess Academie (www.peter-hess-institut.de) voor klankmassage met succes gevolgd. MAANDELIJKS op VRIJDAGAVOND (en soms op de DONDERDAGavond) schept hij de gelegenheid om tot een diepe ontspanning te komen in een KLANKSESSIE. Dankzij een ervaring van >20 jaar in Vipassana meditatie en Metta meditatie (liefdevolle vriendelijkheid) geeft hij je de mogelijkheid om een moment geheel voor jezelf te nemen. Een geschenk voor slechts €12,-!

Naast klankschalen maakt Martin gebruik van andere geluidsbrengers o.a. de oceandrum, gongs, thingsa's etc. De Klankschaal meditatie is voor een diepe ontspanning (een geschenk voor jezelf of voor iemand anders).

Zijdelings is er aandacht voor METTA/KARUNA (mededogen) meditatie, dat beoogt een staat van zijn te ontwikkelen waarin men vriendelijker, gelijkmoediger wordt t.o.v zichzelf en haar/zijn omgeving.

Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Martin bekend met stress, burn out en de gevolgen hiervan. Zijn ervaringen vinden hun (weer)klank in de klank en meditatie sessies.

Het is mogelijk om klankmeditatie op locatie te geven en afspraken te maken voor een individuele klankmassage. Of in een organisatie klank te geven om stress te reduceren en/of te voorkomen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 2 maart 2018
19:30-19:30
 
VOL! KLANKSESSIE
vr 23 maart 2018
19:30-21:30
 
VOL! Lig klank concert

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reis naar de rijkdom in jezelf Beleef je lijf festival 24 maart Change - Live Your Dream Tantric Djoj Stargate workshops Reading & Healing 5 ritmes dansreis Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018


Tantric Djoj