Bewust Ondernemers Netwerk Café

Martin de Lange (Streamwinner)

Martin de Lange (1947) heeft de opleiding van Peter Hess Academie (www.peter-hess-institut.de) voor klankmassage met succes gevolgd. MAANDELIJKS op VRIJDAGAVOND (en soms op de DONDERDAGavond) schept hij de gelegenheid om tot een diepe ontspanning te komen in een KLANKSESSIE. Dankzij een ervaring van >25 jaar in Vipassana meditatie en Metta meditatie (liefdevolle vriendelijkheid) geeft hij je de mogelijkheid om een moment geheel voor jezelf te nemen. Een geschenk voor slechts €15,-!

Naast klankschalen maakt Martin gebruik van andere geluidsbrengers o.a. de oceandrum, gongs, thingsa's etc. De Klankschaal meditatie is voor een diepe ontspanning (een geschenk voor jezelf of voor iemand anders).

Zijdelings is er aandacht voor METTA/KARUNA (mededogen) meditatie, dat beoogt een staat van zijn te ontwikkelen waarin men vriendelijker, gelijkmoediger wordt t.o.v zichzelf en haar/zijn omgeving.

INTRODUCTIE VIPASSANA

De begeleider Martin de Lange (1947) is ruim dertig jaar geïnteresseerd in Vipassana meditatie. Zijn opleiding heeft hij gehad van de Thaise monnik Mettavihari, Jotika Hermsen, Sayadaw U Nandamala (Myanmar), Sujiva (Maleisië) e.a..
Retraites in Nederland en Birma en het verdiepen in de Boeddhistische psychologie geven hem de ervaring en kennis om je goed te begeleiden. Door zijn achtergrond als voormalig commercieel manager weet hij wat het is om in het dagelijks leven om te gaan met spanning, onaangename situaties en de reacties daarop. Het maakt mede dat hij ‘to the point’ is en open.
Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Martin bekend met stress, burn out en de gevolgen hiervan. Zijn ervaringen vinden hun (weer)klank in de klank en meditatie sessies.

Het is mogelijk om klankmeditatie op locatie te geven en afspraken te maken voor een individuele klankmassage. Of in een organisatie klank te geven om stress te reduceren en/of te voorkomen.

Activiteiten


Vipassana meditatie op 10 woensdagavonden

Datum
Tijd
Activiteit
wo 6 maart 2019
19:30-21:30
 
Vipassana 10 woensdagavonden
wo 13 maart 2019
19:30-21:30
 
Vipassana 10 woensdagavonden
wo 20 maart 2019
19:30-21:30
 
Vipassana 10 woensdagavonden

Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 29 maart 2019
19:30-21:30
 
VOL! Klanksessie ter ontspanning
vr 3 mei 2019
19:30-21:30
 
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Expression of the Art within You Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Leren los laten, Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Expression of the Art within You Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza Festival Non-dualiteit Adem & Energie in balans Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Bewust Ondernemers Netwerk Café Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Biodanza met Monique Sajet Sprankeling voor jezelf en je kind Basiscursus Ontspanningsmassage DansKlank dagen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Buitengewoon Djoj Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Open Dagen op 31 augustus & 1 september


Genietavond, elke week op donderdag