Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez

Martin de Lange (Streamwinner)

Martin de Lange (1947) heeft de opleiding van Peter Hess Academie (www.peter-hess-institut.de) voor klankmassage met succes gevolgd. MAANDELIJKS op VRIJDAGAVOND (en soms op de DONDERDAGavond) schept hij de gelegenheid om tot een diepe ontspanning te komen in een KLANKSESSIE. Dankzij een ervaring van >20 jaar in Vipassana meditatie en Metta meditatie (liefdevolle vriendelijkheid) geeft hij je de mogelijkheid om een moment geheel voor jezelf te nemen. Een geschenk voor slechts €15,-!

Naast klankschalen maakt Martin gebruik van andere geluidsbrengers o.a. de oceandrum, gongs, thingsa's etc. De Klankschaal meditatie is voor een diepe ontspanning (een geschenk voor jezelf of voor iemand anders).

Zijdelings is er aandacht voor METTA/KARUNA (mededogen) meditatie, dat beoogt een staat van zijn te ontwikkelen waarin men vriendelijker, gelijkmoediger wordt t.o.v zichzelf en haar/zijn omgeving.

Door jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is Martin bekend met stress, burn out en de gevolgen hiervan. Zijn ervaringen vinden hun (weer)klank in de klank en meditatie sessies.

Het is mogelijk om klankmeditatie op locatie te geven en afspraken te maken voor een individuele klankmassage. Of in een organisatie klank te geven om stress te reduceren en/of te voorkomen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 28 september 2018
19:30-21:30
 
Klanksessie ter ontspanning
vr 26 oktober 2018
19.30-21.30
 
Klanksessie ter ontspanning
vr 30 november 2018
19.30-21.30
 
Klanksessie ter ontspanning
vr 14 december 2018
19.30-21.30
 
Klanksessie ter ontspanning

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheather, Speel je vrij Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Tantric Djoj Cursus Feng Shui Basiscursus Ontspanningsmassage Reading en Healing Basis en verdieping Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Je ruimte innemen, improvisatietheather Adem & Spieren in Balans Reis naar de rijkdom in jezelf Dans De Vijf Ritmes Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf


Basiscursus Ontspanningsmassage