Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

Rob Wittkampf & Ageeth Kampen (Connecting People - Powered by Centrum Djoj)

Ontmoet! Geniet! Verbind!

Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop en na afloop een goede dj! En wie wat daar dan nog op volgt? Een avond waar je energie van krijgt, ruimte ervaart en waar het veilig genoeg is om jezelf te zijn. En een avond waarvan je niet weet hoe deze gaat verlopen, behalve dat je zeker weet dat er mensen komen die ook willen verbinden. Klinkt fijn, niet?

En dit is precies de intentie van Connecting People: ‘door je te verbinden met anderen voel je je dieper verbonden’

Connecting People organiseert al sinds 2010 iedere maand het Anders Avondje Uit voor Singles in Djoj Rotterdam. Zij kiest voor een ‘bewuste’ insteek en een zorgvuldig samengesteld programma, waar(door) gelijkgestemden elkaar ontmoeten.

De avond is specifiek gericht op mannen en vrouwen die nieuwsgierig zijn, die een ander durven ontmoeten in een gesprek of een activiteit en die open staan voor mooie ervaringen of een klik.

‘Een heerlijke avond met mooie ontmoetingen’

‘Een avond met een lach en een traan’.

‘Er is een geweldig vriendschap ontstaan tijdens deze avond die me zoveel waard is’.

‘Ik ontmoette er de man van mijn leven’.

Dit zijn enkele ervaringen van onze bezoekers tijdens het Anders Avondje Uit voor Singles! Wij vinden het heerlijk om te zien hoe bezoekers met elkaar bevriend raken of een relatie met elkaar aangaan.

Wij vinden het leuk om te horen van jullie hoe de relaties zich verdiepen en verder ontwikkelen. Laat het ons gerust weten! Voor bezoekers die graag contact willen houden, hebben wij de besloten groep op Facebook van Connecting People in het leven geroepen. Je vind deze op Facebook door deze link te volgen!

En wat wij oh zo belangrijk vinden, is het respect voor elkaar. Een belangrijk punt om hier toch te vermelden.
Iedereen is anders en beleeft de dingen vanuit zijn of haar eigen gezichtspunt.
Het is een voorwaarde voor ons om elkaar tijdens deze avond te respecteren en accepteren.
Merk je dat je daar toch moeite mee hebt tijdens de avond? Dan hebben we speciaal tijdens deze avond iemand rondlopen waar je met je verhaal terecht kunt.

Kan je niet wachten om naar een Anders Avondje Uit voor Singles te komen? Kijk dan snel wanneer de eerstvolgende avond plaatsvindt! Naast een Anders Avondje Uit voor Singles organiseren we ook andere vergelijkbare evenementen.

Hier vind je onze activiteiten!

Graag zien we jou bij één van onze evenementen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 1 december 2018
18.00-23.00
 
Een fijne avond met andere singles. De workshop zal worden verzorgd door Miranda Tabak. Zullen we samen onszelf zijn?
za 2 februari 2019
18.00-23.00
za 6 april 2019
18.00-23.00
 
Een fijne avond met andere singles. Workshop wordt verzorgd door Georg Hubner, De zijnsverbinding. DJ volgt nog

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza Festival Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Rob Wittkampf & Ageeth Kampen
Connecting People - Powered by Centrum Djoj


Telefoon:Informatie via e-mail of via contactformulier op de website
www.connectingpeople.nu
info@connectingpeople.nu
Rob Wittkampf & Ageeth Kampen op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Adem & Spieren in Balans Intuïtie & Persoonlijke kracht Reading en Healing Basis en verdieping Biodanza Festival Pure Dance Eva Beleef je Lijf Leren los laten, Jan Bommerez Fascia: anders dan anders Geweldloze Communicatie Festival Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Bewust in Contact Buitengewoon Djoj Improvisatietheater Oud & Nieuw Celebration Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Playful Abudance Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag Sprankeling voor jezelf en je kind Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 3 febr Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes


Floating by Djoj - Ontdek Verstilling