Je ruimte innemen, improvisatietheather

Connecting People (Powered by Centrum Djoj)

In verbinding met de ander!
‘Als je in verbinding bent met de ander is je leven completer.’ Dat is het motto van Connecting People. Onder de noemer Connecting People komen de singles van Centrum Djoj sinds 2014 samen op een Avondje Uit (AAU), om te genieten van de evenementen en workshops voor gelijkgestemde, die ruimte en veiligheid bieden voor iedereen. Juist hierdoor ontstaan waardevolle ontmoetingen en verbinding.

Ben jij single of misschien zeg je zelf liever alleenstaand? En zoek jij naar iemand die bij jou past? Misschien ontmoet je hem of haar bij één van onze activiteiten.

Vele mooie activiteiten
Wij creëren mooie momenten, evenementen en workshops voor singles die de behoefte voelen om elkaar in alle openheid te ontmoeten. Mensen zoals jij, die op zoek zijn naar een partner of gewoon een ontmoeting. Activiteiten met een 'bewuste' insteek en een zorgvuldig samengesteld programma, waar(door) je veel gelijkgestemden tegenkomt.

Een van die evenementen is het Anders Avondje Uit (AAU) Single Event: een biologisch of vegetarisch diner, een workshop gericht op ‘ontmoeten, verbinden en genieten’ en na afloop heerlijk dansen. Een gevarieerde en geslaagde avond, zo hebben veel bezoekers ons al laten weten, waar al diverse mooie verbindingen tot stand zijn gekomen. Mensen raken bevriend of houden contact via de besloten groepen op social media van Connecting People. En soms nog mooier.

Respect en acceptatie
Zoals gezegd, we organiseren ontmoetingen voor gelijkgestemden. Maar verschillen mogen er natuurlijk zijn! Respect en acceptatie vormen een belangrijk kader om elkaar vanuit openheid tegemoet te treden. Er ontstaat tijdens het Anders Avondje Uit (AAU) een veilige sfeer, waar mensen zich met elkaar kunnen verbinden. Een logisch gevolg is dat er regelmatig mooie ontmoetingen zijn. Wij genieten van ontluikende liefdesgevoelens, verleidelijke blikken, bewegingen en woorden die onderling worden uitgewisseld. Hoe die ontmoetingen aflopen? Dat horen we graag, want ook wij zijn heel nieuwsgierig!

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Faciafit Improvisatietheather
Over de trainer
Connecting People
Powered by Centrum Djoj


Telefoon:Informatie via e-mail of via contactformulier op de website
www.connectingpeople.nu
info@connectingpeople.nu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Tantric Djoj Adem & Spieren in Balans Tantra festival 10 november Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance Eva Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Improvisatietheather, Speel je vrij Tantra, bewust in contact Intuïtie & Persoonlijke kracht Faciafit Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Je ruimte innemen, improvisatietheather Single Avonden - Slow Dating Basiscursus Ontspanningsmassage


Tantric Djoj 2018