Vrienden van Djoj

Ronald de Waal (Ogen open!)

Maak ruimte voor je zachte kracht

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en was op zoek naar zichzelf en zijn eigen plek. Ook in zijn carrière als consultant vond hij geen voldoening.
In zijn zoektocht volgde hij vele spirituele opleidingen en verdiepte hij zich in de ziel en in bewustzijn. Hij ontdekte dat ieder een unieke plek op deze wereld heeft. Maar dat we de belemmeringen om die te bereiken zelf niet zien. Het zijn onbewuste oude patronen en pijnen, soms zelfs van vorige generaties.

Nu is hij transformational coach en begeleider zelfheling. Hij helpt je als gevoelsmens o.a. om die oude pijnen en familielijnen op te schonen, ZONDER dat je er opnieuw door heen hoeft. Hij creëert ruimte voor rust en verandering.
Zo kun je landen op je eigen unieke plek en de kracht van je zachtheid effectief inzetten. Dat geeft ruimte voor nieuwe mogelijkheden.
Als jij stopt met het doorgeven van oude beperkingen werkt dat door bij anderen. Zo maak je ook het pad vrij voor verandering in je nabije omgeving, met name ook je kinderen en de nieuwe generatie.

Zijn specialiteit is het helpen met het zelf opschonen van familielijnen, en het laten landen van gevoelige moeders en hun gevoelige kind op hun eigen plek, door de moeder hierin te begeleiden. Hij ontwikkelde hiervoor het programma 'landen op je plek' en het 'stralend kind systeem'.

Ronald schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? – vind jezelf met de passiecirkel’.
In zijn intensieve workshops laat je los wat je belemmert, krijg je ruimte om te experimenteren en vragen te stellen, en vooral om anders naar jezelf te kijken zodat er ruimte komt voor een groeispurt. In zijn persoonlijke begeleidingstrajecten land jij (en indien van toepassing ook je kind) op je eigen plek.
Ronald straalt de liefdevolle en krachtige energie van de nieuwe tijd en Lemurië uit en laat je zelf ook de rust ervaren.

Laat je onbewuste oude emoties door hem testen en leer hoe je die zelf liefdevol kunt loslaten. Ontdek wat je echt wilt, leef sprankelend jouw diepste verlangen.

Zijn slogan: Ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 28 maart 2020
10:00-16:30
 
Ervaar je onrust?

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Vijf Ritmes - Pure Dance
Over de trainer
Ronald de Waal
Ogen open!


Telefoon:0624988385
landenopjeplek.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Touch of Divinity, Tantradagen Vrienden van Djoj Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Bodymind Festival 2020 op 22 maart Biodanza Festival 11 april Stargate Workshops Biodanza met Monique Sajet Bewust Ondernemers Netwerk Café Moondance Wheel of Consent Cursus Ontspanningsmassage Vijf Ritmes - Pure Dance Floating By Djoj Capoeira lessen voor Kinderen Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden Open dagen 29 & 30 augustus Intuïtie & Persoonlijke kracht Time Bender Experience Sjamanistisch Festival Anders Avondje Uit Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk)


Time Bender Experience