Pure Dance | De Vijf Ritmes

Ronald de Waal (Ogen open!)

Maak ruimte voor je zachte kracht

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en was op zoek naar zichzelf en zijn eigen plek. Ook in zijn carrière als consultant vond hij geen voldoening.
In zijn zoektocht volgde hij vele spirituele opleidingen en verdiepte hij zich in de ziel en in bewustzijn. Hij ontdekte dat ieder een unieke plek op deze wereld heeft. Maar dat we de belemmeringen om die te bereiken zelf niet zien. Het zijn onbewuste oude patronen en pijnen, soms zelfs van vorige generaties.

Nu is hij transformational coach en begeleider zelfheling. Hij helpt jou als gevoelsmens o.a. om die oude pijnen en familielijnen te ontdekken en op te schonen, ZONDER dat je er opnieuw door heen hoeft.
Zo kun je landen op je eigen unieke plek en de kracht van je passie en je zachtheid effectief inzetten. Dat geeft rust, ruimte en nieuwe mogelijkheden. Zo maak je ook het pad vrij voor de nieuwe generatie en voor verandering in de wereld.

Ronald schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? – vind jezelf met de passiecirkel’.
In zijn workshops laat je los wat je belemmert, krijg je ruimte om te experimenteren en vragen te stellen, en vooral om anders naar jezelf te kijken zodat er ruimte komt voor een groeispurt.
Ronald straalt de liefdevolle en krachtige energie van Lemurie uit en laat je zelf die rust ervaren.

Laat je onbewuste oude emoties door hem testen en leer hoe je die zelf liefdevol kunt loslaten. Ontdek wat je echt wilt, leef jouw diepste verlangen. Daarmee inspireer je jouw omgeving.

Zijn slogan: Ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 2 februari 2019
10:00-17:00
 
incl. vegetarische lunch
za 16 maart 2019
10:00-17:00
 
incl. vegetarische lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abundance Tantra workshop De AUM (Awareness Understanding Meditation)
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Intuïtie & Persoonlijke kracht Beleef je Lijf Playful Abundance Tantra workshop Deep Healing Qi Gong Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza Festival Geweldloze Communicatie Festival Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Leren los laten, Jan Bommerez Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Fascia: anders dan anders Adem & Energie in balans Basiscursus Ontspanningsmassage Buitengewoon Djoj Pure Dance | De Vijf Ritmes Boeddha Festival 3 febr Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stargate workshops Improvisatietheater De ontdekking van het ware zelf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Sprankeling voor jezelf en je kind Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust in Contact Open Dagen op 31 augustus & 1 september Single Avonden - Slow Dating Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag