Reis naar de rijkdom in jezelf

Ronald de Waal (Ogen open!)

Maak ruimte voor nieuwe mogelijkheden

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en was op zoek naar zichzelf en zijn eigen plek. Ook in zijn carrière als consultant vond hij geen voldoening.
In zijn zoektocht volgde hij vele spirituele opleidingen en verdiepte hij zich in de ziel en in bewustzijn. Hij ontdekte dat ieder een unieke plek op deze wereld heeft. Maar dat we de belemmeringen om die te bereiken zelf niet zien. Het zijn onbewuste oude patronen en pijnen, soms zelfs van vorige generaties.

Nu is hij transformational coach en begeleider zelfheling. Hij helpt jou als gevoelsmens o.a. om die oude pijnen en familielijnen te ontdekken en op te schonen, ZONDER dat je er opnieuw door heen hoeft.
Zo kun je landen op je eigen unieke plek en de kracht van je passie en je zachtheid effectief inzetten. Dat geeft rust, ruimte en nieuwe mogelijkheden. Zo maak je ook het pad vrij voor de nieuwe generatie en voor verandering in de wereld.

Ronald schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? – vind jezelf met de passiecirkel’.
In zijn workshops laat je los wat je belemmert, krijg je ruimte om te experimenteren en vragen te stellen, en vooral om anders naar jezelf te kijken zodat er ruimte komt voor een groeispurt.
Laat je onbewuste opgekropte emoties door hem testen en leer hoe je die zelf liefdevol kunt weghalen. Ontdek wat je echt wilt, leef jouw diepste verlangen. Daarmee inspireer je jouw omgeving.
Zijn slogan: Ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
za 24 november 2018
10:00-17:00
 
Vervolg op - sprankeling v jezelf en je kind
za 2 februari 2019
10:00-17:00
 
incl. vegetarische lunch
za 16 maart 2019
10:00-17:00
 
incl. vegetarische lunch

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance Eva
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Adem & Spieren in Balans Genietavond, elke week op donderdag Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Intuïtie & Persoonlijke kracht Bewust in Contact Playful Abudance Sprankeling voor jezelf en je kind Oud & Nieuw Celebration Fascia: anders dan anders Basiscursus Ontspanningsmassage Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stargate workshops Improvisatietheater Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Boeddha Festival 3 febr Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei De ontdekking van het ware zelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Leren los laten, Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Beleef je Lijf Buitengewoon Djoj Pure Dance Eva


Non-dualiteit