Ecstatic Dance (orginal)

Ronald de Waal (Ogen open!)

Maak ruimte voor je zachte kracht

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en was op zoek naar zichzelf en zijn eigen plek. Ook in zijn carrière als consultant vond hij geen voldoening.
In zijn zoektocht volgde hij vele spirituele opleidingen en verdiepte hij zich in de ziel en in bewustzijn. Hij ontdekte dat ieder een unieke plek op deze wereld heeft. En dat we de belemmeringen om die te bereiken zelf niet zien. Het zijn onbewuste oude patronen en pijnen, soms zelfs van vorige generaties.

Nu is hij nieuwe tijds coach en begeleider zelfheling. Hij helpt je als gevoelsmens om bewust te worden van je mogelijkheden en om die oude belemmeringen op te schonen, ZONDER dat je er opnieuw door heen hoeft. Zo komt er ruimte voor rust en nieuwe mogelijkheden.
Zo ga je op jouw eigen unieke manier de kracht van je gevoel en zachtheid effectief inzetten.
Als jij stopt met het doorgeven van oude beperkingen werkt dat door bij anderen. Zo maak je ook het pad vrij voor verandering in je nabije omgeving, met name ook je kinderen en de nieuwe generatie.

Ronald kan helpen met het zelf opschonen van familielijnen, ouder-kind problemen en lichamelijke klachten oplossen via de ouder of via het kind. Hij ontwikkelde hiervoor het programma 'landen op je plek' en het 'stralend kind systeem'.

Ronald schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? – vind jezelf met de passiecirkel’.
In zijn intensieve workshops laat je los wat je belemmert, krijg je ruimte om te experimenteren en vragen te stellen, en vooral om anders naar jezelf te kijken zodat er ruimte komt voor een groeispurt. In zijn persoonlijke begeleidingstrajecten land jij (en indien van toepassing ook je kind) op je eigen plek.
Ronald straalt de liefdevolle en krachtige energie van de nieuwe tijd en Lemurië uit en laat je zelf ook de rust ervaren.

Laat je onbewuste oude emoties door hem testen en leer hoe je die zelf liefdevol kunt loslaten. Ontdek wat je echt wilt, leef sprankelend jouw diepste verlangen.

Zijn slogans: Ruimte voor nieuwe mogelijkheden en: De wereld is om je wakker te maken

ActiviteitenGenietavond, elke week op donderdag