Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei

Ronald de Waal (Ogen open!)

Maak ruimte voor je zachte kracht

Ronald werd als gevoelig jongetje vaak gepest en was op zoek naar zichzelf en zijn eigen plek. Ook in zijn carrière als consultant vond hij geen voldoening.
In zijn zoektocht volgde hij vele spirituele opleidingen en verdiepte hij zich in de ziel en in bewustzijn. Hij ontdekte dat ieder een unieke plek op deze wereld heeft. Maar dat we de belemmeringen om die te bereiken zelf niet zien. Het zijn onbewuste oude patronen en pijnen, soms zelfs van vorige generaties.

Nu is hij transformational coach en begeleider zelfheling. Hij helpt je als gevoelsmens o.a. om die oude pijnen en familielijnen op te schonen, ZONDER dat je er opnieuw door heen hoeft. Hij creëert ruimte voor rust en verandering.
Zo kun je landen op je eigen unieke plek en de kracht van je zachtheid effectief inzetten. Dat geeft ruimte voor nieuwe mogelijkheden.
Als jij stopt met het doorgeven van oude beperkingen werkt dat door bij anderen. Zo maak je ook het pad vrij voor verandering in je nabije omgeving, met name ook je kinderen en de nieuwe generatie.

Zijn specialiteit is het helpen met het zelf opschonen van familielijnen, en het laten landen van gevoelige moeders en hun gevoelige kind op hun eigen plek, door de moeder hierin te begeleiden. Hij ontwikkelde hiervoor het programma 'landen op je plek' en het 'stralend kind systeem'.

Ronald schreef o.a. het boek ‘Wie ben ik echt? – vind jezelf met de passiecirkel’.
In zijn intensieve workshops laat je los wat je belemmert, krijg je ruimte om te experimenteren en vragen te stellen, en vooral om anders naar jezelf te kijken zodat er ruimte komt voor een groeispurt. In zijn persoonlijke begeleidingstrajecten land jij (en indien van toepassing ook je kind) op je eigen plek.
Ronald straalt de liefdevolle en krachtige energie van de nieuwe tijd en Lemurië uit en laat je zelf ook de rust ervaren.

Laat je onbewuste oude emoties door hem testen en leer hoe je die zelf liefdevol kunt loslaten. Ontdek wat je echt wilt, leef sprankelend jouw diepste verlangen.

Zijn slogan: Ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Expression of the Art within You Het meisje dat aan de oever verscheen
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Open Dagen op 31 augustus & 1 september Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Expression of the Art within You Biodanza Festival Improvisatietheater DansKlank dagen Basiscursus Ontspanningsmassage Stargate workshops Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Leren los laten, Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Single Avonden - Slow Dating Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Adem & Energie in balans Buitengewoon Djoj Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni


Improvisatietheater