Tantra festival 10 november

Miranda Tabak (Fascia Fit)

Miranda Tabak is oprichter van Fascia Fit & Flow. Als somatic energetic phychotherapist is zij gespecialiseerd in het ontladen van spanning, stress en trauma in het bindweefsel.

Zij is gastdocente aan de opleiding FasciaTherapie in het Erasmus MC. En geeft internationaal trainingen aan therapeuten. Alsmede interactieve lezingen over het activeren van het zelf genezend vermogen, nadat zij zichzelf heeft genezen van chronische pijn na een auto-ongeluk.

Daarnaast werkt zij als manager en product ontwikkelaar bij Essence Training, Inner Work Academy en Energy Balancing Institute.

Als voormalig dansdocent is haar passie bewegen en in beweging brengen. Op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Activiteiten


Facia Flow & Veerkracht

Datum
Tijd
Activiteit
do 11 oktober 2018
19:15-21:15
 
Prijs & deelname voor 3 avonden
do 18 oktober 2018
19:15-21:15
 
Prijs & deelname voor 3 avonden
do 1 november 2018
19:15-21:15
 
Prijs & deelname voor 3 avonden

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sjamanistisch Festival Playful Abudance Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheather, Speel je vrij Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating Tantra festival 10 november De ontdekking van het ware zelf Pure Dance Eva Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Je ruimte innemen, improvisatietheather Faciafit Leren los laten, Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Stargate workshops Tantra, bewust in contact Adem & Spieren in Balans Open Dagen 5 & 6 januari 2019


Playful Abudance