Playful Abundance Tantra workshop

Laura van der Voort

Laura van der Voort, singer/songwriter, zangdocent, ademtrainer, stageperformance, presentatietrainer, is specialiste op het gebied van stem, adem en presentatie.

Omdat zang alles met adem te maken heeft, heb ik veel te maken gehad met ademgerelateerde problematiek bij mijn leerlingen. Door de jaren heen heb ik me hierin gespecialiseerd en een ademtraining ontwikkeld waarbij iedereen het plezier en gemak van een natuurlijke ademhaling kan aanleren.

De methode die ik hanteer gaat uit van het principe dat het lichaam ruimtegebrek als ademgebrek interpreteert. De goede ruimte creëren wij met onze ademhalingsspieren.

Voor mijn leerlingen ontwikkelde ik de workshop: ‘Stagepresence’ zodat zij op het podium vrijer, opener en zelfverzekerder konden zijn. Deze training heb ik ook als basis voor mijn presentatietrainingen gebruikt en uitgezet in het bedrijfsleven.

Voor Centrum Djoj heb ik deze training aangepast en toegankelijk gemaakt voor iedereen die wil werken aan zijn/haar zelfexpressie.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Het meisje dat aan de oever verscheen
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Boeddha Festival 9 febr Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Cursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden Floating by Djoj - Ontdek Verstilling DansKlank dagen Biodanza met Monique Sajet Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos Succes Non-dualiteit Playful Abundance Tantra workshop Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Ecstatic Summer Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Kidsstatic Bewust Ondernemers Netwerk Café Stemexpressie met Marius Waar je Hart is, is je Thuis 29 september


One Tribe Biodanza zomeravonden