Open dagen Voorjaar 2020

Monique Wijsman (Trainingen voor kinderen, jongeren of ouders)

Vanuit de Academie voor Mindful Teaching geeft Monique Wijsman, gecertificeerd mindfulnesstrainer, mindfulness aan kinderen, jongeren en ouders. Zij werkt volgens de 'evidence based' methode 'Aandacht werkt'. Daarnaast werkt zij ruim 15 jaar als leerkracht in het onderwijs.

Met 'Feel' geeft zij rust, concentratie en zelfvertrouwen mee aan vele kinderen, ouders en leerkrachten in Rotterdam en omstreken. 'Feel' verzorgt zowel in het onderwijs als particulier mindfulnesstrainingen.


Oudertrainingen
Het opvoeden van kinderen kan soms het uiterste van je vragen! Veel ouders hebben het gevoel te weinig aan zichzelf toe te komen.
Mindfulness brengt rust, geduld, acceptatie en echte aandacht voor jezelf en je kind. Het leert je omgaan met lastige gevoelens en gedachten, versterkt je concentratie en vergroot je balans. In de training leer je hoe je om kunt gaan met stress en de dagelijkse hectiek van het moderne leven. Ook krijg je handvatten hoe je mindfulness een plek in je gezin kunt geven.


Kinder- en jongerentrainingen
Door de onderwijsachtergrond van de trainer zijn de kindertrainingen extra gericht op het toepassen van mindfulness tijdens het leren. Het trainen van concentratie is daarbij een heel belangrijk element; dé voorwaarde om tot leren te kunnen komen! Ook het omgaan met spanningen en lastige gevoelens krijgt veel aandacht in haar trainingen. Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met moeilijke momenten, het is fijn als je weet hoe je daarmee om kunt gaan. Door de training komen deelnemers vaak vanzelf lekkerder in hun vel te zitten en voelen ze meer zelfvertrouwen.

ActiviteitenBodymind Festival 2020