Biodanza met Monique Sajet

Monique Sajet (Biodanza met Monique Sajet)

Mijn hele leven ben ik al dol op dansen. Na een turbulente jeugd, gestart in Amsterdam, vervolgens Italie en geretourneerd naar Rotterdam start ik in 1980 mijn loopbaan in de reisbranche. In de weekenden werk ik bij mijn ouders in het restaurant, dans ik in de nacht en door-de-weeks werk ik in de reiswereld. Op mijn 32ste ga ik op wereldreis en start Creatie Travel, wat groeit en bloeit. Stop met dansen en zo ontstaan fysieke klachten. Als ondernemende moeder balanceer ik rond de eeuwwisseling op het randje van een burn out. Door onderzoek voor mijn bedrijf wellness travel ontdek ik de wijsheid uit het ooste, ayurveda en tantra en biodanza uit Chili.

In 2010 start ik de opleiding tot biodanza docent die ik in 2014 afrond als medicijn tegen de beschavingsziekten. Verruil mijn loopbaan als reisarchitect voor een leven als dans trainer en coach. Dansen is spreken met je lichaam terwijl je de muziek belichaamt. Iedereen kan dansen, het is een aangeboren vermogen van de mens. Het is een levensstijl die ik graag deel.

Mijn passie is mensen inspireren het leven te omarmen met alles wat er is. Sinds 2019 ben ik ook didactisch docent en geef ik les, dans, reis en geniet van mijn zonen Nick en Bob. Het leven is mooi als je het kan zien. Geef les in Brielle en Tinte, Rotterdam en Rozenburg en organiseer jaarlijks een dans-vakantie in Frankrijk.

Voor teams ontwikkel ik trainingen vitaliteit, verbinding en flow. Mijn advies tegen werk-stress : leer te luisteren naar je lijf en neem voldoende rust. Wie ziek is geworden door de beschaving kan genezen door te dansen. Ik daag je uit met mij het leven te dansen!

Monique Sajet, dans trainer en coach

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
za 9 mei 2020
20:00-22:30
 
Geannuleerd. Biodanza beweegt je
za 6 jun 2020
20:00-22:30
za 11 jul 2020
12:00-22:30
 
Geannuleerd.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Floating By Djoj Biodanza met Monique Sajet
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Biodanza met Monique Sajet Anders Avondje Uit Vrienden van Djoj Moondance Cursus Ontspanningsmassage Intuïtie & Persoonlijke kracht Vijf Ritmes - Pure Dance Open dagen 29 & 30 augustus Floating By Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Touch of Divinity, Tantradagen Capoeira lessen voor Kinderen Genietavond, elke week op donderdag Stargate Workshops Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez Wheel of Consent


Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez