Sjamanistisch Festival

Debby Kamp (Praktijk Debby Kamp)

Debby Kamp (Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen)

Mijn naam is Debby Kamp, leerling van en leraar in Een cursus in wonderen.
Naast een grondige kennis van de theorie van de Cursus, wil ik vooral voorleven hoe ik leerling ben. De smaak van wat we werkelijk zijn, die onststaat door het doen van de vergevingsoefeningen die De Cursus ons aanreikt, is zo onvergelijkbaar bevrijdend, dat ik anderen graag in dit proces meeneem.

Iets over mijn achtergrond

Zo lang ik me kan herinneren heb ik naar ‘Huis’ verlangd, en geweten dat dit Thuis niet in deze wereld te vinden was. Het disfunctionele gezin waar ik in opgroeide, versterkte dit gevoel. Alle energie ging op aan overleven, vooral door zo min mogelijk ‘aanwezig’ te zijn. Tot ook mijn ‘niks-aan-de-hand‘-masker’ barstte: rond mijn 28e had ik enorme paniekaanvallen en mijn toenmalige partner stond me letterlijk naar het leven. Ik zag er totaal geen gat meer in.
Er volgden vele jaren met allerlei therapieën, om enigszins om te leren gaan met alle (zelf)haat en doodsangst die ik voelde, om te leren het leven voldoende de moeite waard te maken en anderen dichtbij te laten… Tot ik tijdens een opleiding tot Regressietherapeut ervoer dat mijn verborgen geloof dat ik niet deugde, alleen maar een zienswijze was, waar ik niet mee samen hoefde te vallen! En dat datgene wat wij in wezen zijn, nooit gekwetst kán worden! Wat een openbaring!
Ik zou dit besef nog vele malen kwijtraken, maar was op weg gezet. Want na een periode van Advaita was rond 2000 ook Een cursus in wonderen op mijn pad gekomen en leerde ik ervaren: we drómen slechts van ballingschap, maar zijn perfect in staat te ontwaken tot onze werkelijkheid die Eenheid en Liefde is…
Sindsdien is de Cursus mijn vaste reisgids. Ik voel me zeer dankbaar een innerlijke leraar gevonden te hebben waar ik op kan vertrouwen. Een reisgezel die ons werkelijk Thuis brengt… daar waar we nooit zijn weggegaan.

Voel je je aangesproken in ditzelfde diepe verlangen? Wil je meer over deze Cursus weten? Reis je al een tijdje op deze innerlijke weg, en zoek je uitwisseling met reisgenoten? Welkom!

ActiviteitenMoondance