Sprankeling voor jezelf en je kind

Jacqueline Vergeer (J. Vergeer Training Therapie Theater)

Jacqueline Vergeer is therapeut, trainer en improvisatieactrice.
Sinds 1992 behandelt en begeleidt ze zowel individuele cliënten als stellen in haar eigen praktijk.
Zij voltooide een studie psycho- hypnotherapie. Ze is provocatief therapeut, relatietherapeut (EFT) en NLP-master. Ze is verbonden als docent aan de Academie voor Psychodynamica waar ze coaches en therapeuten opleidt. Ze geeft daar provocatieve therapie, hypnotherapie en relatietherapie.

Daarnaast is Jacqueline 19 jaar lang directeur en mede-eigenaar geweest van een bedrijf op het gebied van verkoop en onderhoud van klimaatbeheersings-apparatuur.

Vanaf 2002 bekwaamde zij zich in improvisatietheater, zowel als speler en trainer. Haar passie voor theater en het kijken naar en begeleiden van mensen/groepen op het gebied van persoonlijke groei kwamen voor haar hierin samen. Zij geeft trainingen aan groepen en in organisaties en gebruikt improvisatietheater als middel.

Jacqueline is een enorme motivator en weet mensen en groepen met haar positieve energie op warme en humorvolle wijze in beweging te krijgen.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
zo 3 maart 2019
10.00-17.00
 
Speel je Vrij
zo 14 april 2019
10.00-17.00
 
Je ruimte innemen

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus
Over de trainer
Jacqueline Vergeer
J. Vergeer Training Therapie Theater


Mobiel:0614350718
www.provocatievetherapie.nl
vergeerjacqueline@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Leren los laten, Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj Adem & Energie in balans Improvisatietheater Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Biodanza Festival Genietavond, elke week op donderdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Expression of the Art within You One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit Fascia: anders dan anders Bewust Ondernemers Netwerk Café Het meisje wat aan de oever verscheen Biodanza met Monique Sajet Basiscursus Ontspanningsmassage DansKlank dagen Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Single Avonden - Slow Dating Open Dagen op 31 augustus & 1 september Stargate workshops Pure Dance | De Vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


Non-dualiteit