Floating by Djoj - Ontdek Verstilling

Jacqueline Vergeer (J. Vergeer Training Therapie Theater)

Jacqueline Vergeer is therapeut, trainer en improvisatieactrice.
Sinds 1992 behandelt en begeleidt ze zowel individuele cliënten als stellen in haar eigen praktijk.
Zij voltooide een studie psycho- hypnotherapie. Ze is provocatief therapeut, relatietherapeut (EFT) en NLP-master. Ze is verbonden als docent aan de Academie voor Psychodynamica waar ze coaches en therapeuten opleidt. Ze geeft daar provocatieve therapie, hypnotherapie en relatietherapie.

Daarnaast is Jacqueline 19 jaar lang directeur en mede-eigenaar geweest van een bedrijf op het gebied van verkoop en onderhoud van klimaatbeheersings-apparatuur.

Vanaf 2002 bekwaamde zij zich in improvisatietheater, zowel als speler en trainer. Haar passie voor theater en het kijken naar en begeleiden van mensen/groepen op het gebied van persoonlijke groei kwamen voor haar hierin samen. Zij geeft trainingen aan groepen en in organisaties en gebruikt improvisatietheater als middel.

Jacqueline is een enorme motivator en weet mensen en groepen met haar positieve energie op warme en humorvolle wijze in beweging te krijgen.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Open Dagen op 31 augustus & 1 september
Over de trainer
Jacqueline Vergeer
J. Vergeer Training Therapie Theater


Mobiel:0614350718
www.provocatievetherapie.nl
vergeerjacqueline@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos Succes Single Avonden - Slow Dating Playful Abundance Tantra workshop Ecstatic Summer Djoj Boeddha Festival 9 febr One Tribe Biodanza zomeravonden Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Genietavond, elke week op donderdag Fascia: anders dan anders Kidsstatic Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Stemexpressie met Marius Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Open Dagen op 31 augustus & 1 september Non-dualiteit Cursus Ontspanningsmassage


Kidsstatic