Leren los laten, Jan Bommerez

Georg Hubner en Yvonne Blonk

GEORG HUBNER

De kern van mijn werk is gericht op het onderzoeken van de relatie met jezelf en je omgeving om tot de realisatie te komen van wie je werkelijk bent. Naast individuele begeleiding geef ik langere en kortere trainingen en verzorg ik lezingen.

Direct na mijn studie bedrijfskunde ben ik gaan doceren voor de Sezen Academy, een opleidingsinstituut gebaseerd op de filosofie “Met gevoel voor realiteit” van prof. Wim van Dinten over betekenisgeving bij organiseren.

Ik trainde en begeleidde vooral bestuurders, managers en organisatie-adviseurs. Als docent heb ik mij gespecialiseerd in de effecten van de beeldcultuur op hoe we naar de realiteit kijken en hoe we organisaties inrichten.

In 2008 gebruikte ik deze kennis om mijn eigen trainingsbureau op te zetten, waarin ik medewerkers van organisaties als Albeda College, NedTrain, HagaZiekenhuis en PWC adviseerde en trainde in het gebruik van videotechnologie.

In deze tijd raakte ik bekend met meditatie en zelfonderzoek die mijn leven eenvoudiger, waardevoller en vervullender maakten. Na ervaringen met tantra, bio-energetisch werk en advaita, ben ik gestart met de Coach Opleiding op basis van Zijnsoriëntatie waarin modern psychologische en traditioneel spirituele inzichten gecombineerd worden. Verder ben ik gecertificeerd Clarity Teacher in het Clarity Proces, ontwikkeld door Jeru Kabbal, en werkzaam als trainer van het basisjaar Zijnsoriëntatie in Zeist en Rotterdam.

YVONNE BLONK

Al vroeg in haar leven raakte Yvonne geïnteresseerd in oude spirituele tradities. Op volwassen leeftijd besloot ze yoga te gaan bestuderen. En inmiddels geeft ze leiding aan haar eigen yogaschool. Toen het leven haar op de proef stelde doordat ze twee keer kanker kreeg, maakte haar dat alleen nog maar meer vastbesloten om haar zoektocht naar de essentie van het bewustzijn voort te zetten. Als Zijnsgeoriënteerd Coach begeleidt ze inmiddels al veel mensen op dit zingevingspad. Met haar HBO studie psychologie en haar jarenlange ervaring als docent geschiedenis en maatschappijleer bezit Yvonne een breed boeket aan vaardigheden die ze inzet voor het brengen van vreugde in de wereld.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops
Over de trainer
Georg Hubner en Yvonne Blonk


Telefoon:06-44088188
Mobiel:06-41291424
www.sisucentrum.nl
info@georghubner.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Bewust Ondernemers Netwerk Café Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Open Dagen op 31 augustus & 1 september Leren los laten, Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag DansKlank dagen Playful Abundance Tantra workshop Biodanza Festival Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Biodanza met Monique Sajet Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Fascia: anders dan anders Stargate workshops Expression of the Art within You Improvisatietheater Adem & Energie in balans One Tribe Biodanza zomeravonden Buitengewoon Djoj Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes


Basiscursus Ontspanningsmassage