Genietavond, elke week op donderdag

Georg Hubner en Yvonne Blonk

GEORG HUBNER

De kern van mijn werk is gericht op het onderzoeken van de relatie met jezelf en je omgeving om tot de realisatie te komen van wie je werkelijk bent. Naast individuele begeleiding geef ik langere en kortere trainingen en verzorg ik lezingen.

Direct na mijn studie bedrijfskunde ben ik gaan doceren voor de Sezen Academy, een opleidingsinstituut gebaseerd op de filosofie “Met gevoel voor realiteit” van prof. Wim van Dinten over betekenisgeving bij organiseren.

Ik trainde en begeleidde vooral bestuurders, managers en organisatie-adviseurs. Als docent heb ik mij gespecialiseerd in de effecten van de beeldcultuur op hoe we naar de realiteit kijken en hoe we organisaties inrichten.

In 2008 gebruikte ik deze kennis om mijn eigen trainingsbureau op te zetten, waarin ik medewerkers van organisaties als Albeda College, NedTrain, HagaZiekenhuis en PWC adviseerde en trainde in het gebruik van videotechnologie.

In deze tijd raakte ik bekend met meditatie en zelfonderzoek die mijn leven eenvoudiger, waardevoller en vervullender maakten. Na ervaringen met tantra, bio-energetisch werk en advaita, ben ik gestart met de Coach Opleiding op basis van Zijnsoriëntatie waarin modern psychologische en traditioneel spirituele inzichten gecombineerd worden. Verder ben ik gecertificeerd Clarity Teacher in het Clarity Proces, ontwikkeld door Jeru Kabbal, en werkzaam als trainer van het basisjaar Zijnsoriëntatie in Zeist en Rotterdam.

YVONNE BLONK

Al vroeg in haar leven raakte Yvonne geïnteresseerd in oude spirituele tradities. Op volwassen leeftijd besloot ze yoga te gaan bestuderen. En inmiddels geeft ze leiding aan haar eigen yogaschool. Toen het leven haar op de proef stelde doordat ze twee keer kanker kreeg, maakte haar dat alleen nog maar meer vastbesloten om haar zoektocht naar de essentie van het bewustzijn voort te zetten. Als Zijnsgeoriënteerd Coach begeleidt ze inmiddels al veel mensen op dit zingevingspad. Met haar HBO studie psychologie en haar jarenlange ervaring als docent geschiedenis en maatschappijleer bezit Yvonne een breed boeket aan vaardigheden die ze inzet voor het brengen van vreugde in de wereld.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
vr 25 januari 2019
19:30-21:30

Jaartraining De ontdekking van het ware zelf

Datum
Tijd
Activiteit
vr 15 februari 2019
10:00-17:00
za 9 maart 2019
10:00-17:00
za 13 april 2019
10:00-17:00
za 18 mei 2019
10:00-17:00
za 15 juni 2019
10:00-17:00
vr 13 september 2019
10:00-17:00
vr 11 oktober 2019
10:00-17:00
za 16 november 2019
10:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Buitengewoon Djoj Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei
Over de trainer
Georg Hubner en Yvonne Blonk


Telefoon:06-44088188
Mobiel:06-41291424
www.sisucentrum.nl
info@georghubner.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Genietavond, elke week op donderdag Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abundance Tantra workshop Adem & Energie in balans Beleef je Lijf Pure Dance | De Vijf Ritmes Geweldloze Communicatie Festival Sprankeling voor jezelf en je kind Intuïtie & Persoonlijke kracht Boeddha Festival 3 febr Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Improvisatietheater Open Dagen op 31 augustus & 1 september Deep Healing Qi Gong Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Bewust Ondernemers Netwerk Café Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Bewust in Contact Biodanza Festival Stargate workshops Reading en Healing Basis en verdieping De ontdekking van het ware zelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


Genietavond, elke week op donderdag