Cursus Ontspanningsmassage

Rahina Hassankhan (Raahi)

Dag!
Ik ben Rahina Hassankhan. Vanuit Raahi bied ik workshops familieopstellingen en 1 en 2 daagse trainingen aan over systemisch werken en familieopstellingen. Daarnaast geef ik op afspraak systemische lichaamscoaching (systemisch werken via het lichaam) in Rotterdam en Den Haag.

Mijn achtergrond
Ik ben opgeleid als trainer NLP en Systemisch Werk (familie- en organisatieopstellingen) bij o.a. Bouke de Boer van het NTINLP. Daarna heb ik de training de Maskermaker gedaan bij Wibe Veenbaas van Phoenixopleidingen. Deze training is een combinatie van systemisch werk, karakterstructuren en lichaamswerk.
Systemisch werk is zo divers, dat laat zich ook zien in de workshops die ik de afgelopen jaren heb gevolgd bij Johannes Schmidt (NTINLP), Stephan Hausner (opstellingen met ziekten en symptomen), Marianne Franke (opstelling met kinderen en ouders) en recent Carolla Castillo (reconstructiveschool). Van Connie van der Arend (het roepen van de ziel) heb ik veel geleerd over het systemisch werken via het lichaam. In acht trainingen was ik haar co-trainer in de 10 daagse training Het roepen van de ziel, systemisch werken via het lichaam.

Activiteiten


Agenda

Datum
Tijd
Activiteit
Locatie
vr 30 okt 2020
10:00-17:00
 
Karakterstructuren en maskers 2 daagse
Hillegersberg, Rotterdam
za 31 okt 2020
10:00-17:00
 
Karakterstructuren en maskers 2 daagse
Hillegersberg, Rotterdam


Cursus Ontspanningsmassage