Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei

Yeroen Ahling (Praktijk de Wijze Steen)

“Wat mij altijd weer boeit in mijn werk is dat ik een rol kan spelen in veranderingsprocessen. Dankzij de verwerking van mijn eigen levenservaring kan ik mijn kwaliteiten en kennis inzetten om het verschil te maken. Ik zie mensen groeien van ontevredenheid naar tevredenheid, van angst voor obstakels naar met toewijding uitdagingen aangaan en van een staat van verwarring tot het komen van nieuwe inzichten”.

Eind jaren negentig heeft mijn persoonlijke ontwikkeling gezorgd voor een switch in mijn werkzame leven. Mijn brede ervaring met en kennis over werken met mensen vanuit kaderfuncties binnen het bedrijfsleven, heb ik omgezet in gericht bijdragen aan persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen in het algemeen. Ruim 7 jaar werken met een groep gedragsmoeilijke verstandelijk gehandicapten hebben mij verder gevormd tot wie ik nu ben. Het is mijn passie geworden om mensen te ondersteunen in hun veranderingsproces cq persoonlijke ontwikkeling.

Mijn werkwijze is o.a. gebaseerd op mijn vorming tijdens de 4-jarige HBO-opleiding voor lichaamsgerichte Psychotherapie (Energetic Integration) bij BodyMind opleidingen.

Verder hebben aanvullende trainingen en workshops op het gebied van Systemisch Werk, Ademwerk, Energetisch Werk, Groepsdynamica, Karakterstrukturen van Reich en Tantra voor verdieping gezorgd. Ook heb ik mijn licht opgestoken bij diverse spirituele stromingen zoals Boedhisme, Taoïme, Sjamanisme, Zen-meditatie en Advaita. Ik werk vanuit een holististische visie dwz de levensovertuiging dat wij als mens een eenheid van lichaam en geest vormen en deel uitmaken van een groter geheel.

Activiteiten

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen op 31 augustus & 1 september Improvisatietheater
Over de trainer
Yeroen Ahling
Praktijk de Wijze Steen


Telefoon:071-5150541
Mobiel:06-51473421
www.dewijzesteen.nl
praktijk@dewijzesteen.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance | De Vijf Ritmes Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Deep Healing Qi Gong Improvisatietheater Geweldloze Communicatie Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Intuïtie & Persoonlijke kracht De ontdekking van het ware zelf Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Bewust in Contact Boeddha Festival 3 febr Playful Abundance Tantra workshop Buitengewoon Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Bewust Ondernemers Netwerk Café Pure Dance | De Vijf Ritmes Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Beleef je Lijf Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Energie in balans Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Fascia: anders dan anders Non-dualiteit Open Dagen op 31 augustus & 1 september Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Biodanza Festival Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Sprankeling voor jezelf en je kind Leren los laten, Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling


Genietavond, elke week op donderdag