Oud & Nieuw Celebration

Ria van der Burg (Kracht van Verbeelding)

Mijn leven lang gaat mijn passie uit naar tekenen en schilderen.
Ik vind het heerlijk om zelf daarmee aan de slag te gaan.

Evenzo fijn vind ik het om ruimte te geven aan anderen om bij hun eigen verbeeldingskracht en creativiteit te komen en die tot expressie te brengen.

Intuïtief tekenen vind ik dan ook een bijzondere manier van werken. De beelden en tekeningen die ontstaan komen van binnenuit, vanuit het contact met je hart en je onbewuste. Ze zijn niet door een norm van buitenaf tot stand gekomen, dus goed of fout spelen even niet mee!
Dat maakt dat dit soort beelden en tekeningen heel persoonlijk zijn. Ze zijn uitingen van een diepere laag. Ze hebben dan ook betekenis voor de maker waardoor er nieuw (zelf) inzicht komt en een weg naar verandering mogelijk wordt.
Deze manier van werken kan je zien als een weg tot zelfrealisatie: het besef ontstaat dat je waarden en je welzijn van binnenuit komt.


Na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt (beeldende vakken) zocht ik meer diepgang en ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Zo ben ik opgeleid tot psychosociaal begeleider aan de vier jarige opleiding SPSO aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Daar ben ik afgestudeerd als transpersoonlijk counselor en heb daarna een verdiepingsjaar gedaan voor kunstzinnige counseling. Mijn scriptie voor deze opleiding ging dan ook over ‘De kracht van de verbeelding: het komen tot expressie vanuit de verbinding tussen je binnenwereld en je buitenwereld’ De cursus intuïtief tekenen sluit hier mooi bij aan. Verder heb ik de Psychosociale Basiskennis (PSBK) gedaan bij Con Amore.

Het werken met een groep mensen heb ik dan ook ruime ervaring mee. Bijzonder vind ik altijd de uitwisseling en het delen tussen mensen. Zeker een extra waarde. Bij de cursus Intuïtief tekenen “Breng jezelf in kaart” speelt naast het zelfonderzoek die uitwisseling dan ook een rol.

Laat je verrassen door je eigen verbeeldingskracht en creativiteit en geeft je op voor deze cursus! Wil je eerst nog wat vragen aarzel dan niet om contact met me op te nemen door te mailen of te bellen.

ActiviteitenTouch of Divinity, Tantradagen